Stiri Vulturi

Marius Ciulin va arbitra la EuroBasket 2017

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.07.2017

Marius Ciulin a fost nominalizat pentru EuroBasket 2017 și va oficia partide din cadrul turneului. Arbitrul în vârstă de 40 de ani originar din Constanța va fi singurul român care va face parte din corpul de arbitrii de la EuroBasket 2017.

Marius Ciulin și-a început cariera în anul 1999, iar în 2003 reușea să devină arbitru FIBA. În România, constănțeanul are un număr de 614 meciuri oficiate la nivel de seniori.

Pentru Marius Ciulin prezența la EuroBasket nu va o premieră. El a mai arbitrat la EuroBasket Men în 2011 în Lituania și în 2013 în Slovenia. El a oficiat și la EuroBasket Women 2005, 2007 și 2009.

Tot în această vară, Andrada Csender și Fabiana Martinescu au reprezentat România din postura de arbitrii la FIBA EuroBasket Women 2017.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!