Stiri

Marius Dobă: „A fost greu și pentru că nu am putut să ne revenim în totalitate fizic după efortul de la Final 8”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.03.2018

CSM Satu Mare s-a impus cu 81-62 în meciul care a deschis Final 4-ul de la Brașov. Pentru alb-roșii a fost prima partidă după înfrângerea din finala Cupei României, de duminica trecută.

Antrenorul Marius Dobă a spus după meci că echipa sa avea ca scop să își revină psihic după înfrângerea din finala cupei.

„A fost un pic greu. Am avut primul meci după ce am pierdut pe teren finala de la Cupa României. Scopul nostru, în primul rând, a fost să ne revenim psihic. Mă bucur și felicit fetele pentru că au reușit acest lucru”, a declarat Marius Dobă.

Sătmărencele au jucat la finalul săptămânii trecute 3 partide în 3 zile, în timp ce formația din Alba Iulia a avut timp mai mult să-și revină după meciul direct din sfertul cupei.

„Meciul a fost greu și din cauza faptului că noi nu am putut să ne revenim în totalitate fizic după efortul depus la Final 8. Și drumul este un pic cam greu pentru noi. E bine că am câștigat și jucăm a doua finală în timp de o săptămână. Noi trebuie să jucăm, să câștigăm, că de asta am venit aici, ne dorim acest lucru”, a adăugat Dobă.

CSM Satu Mare va lupta pentru trofeu cu Pharmaserv Marburg. Finala mare se joacă duminică, de la ora 18, la sala D.P. Colibași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!