Stiri Cupa României Masculin

Marius Runkauskas, cel mai bun jucător al Asesoftului în eșecul cu BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.03.2015

CSU Asesoft Ploiești a pierdut partida retur din sferturile de finală la Cupei României cu BC Timișoara, scor 84-74. Campioana en-titre a fost eliminată din competiție după ce în manșa tur s-a impus la Ploiești la o diferență de doar 8 puncte, 85-77. Marius Runkauskas a fost cel mai bun „ploieștean” pe malurile Begăi și a fost aproape să schimbe soarta calificării la ultima aruncare a meciului.

Marius Runkauskas a fost integralist în partida de la Timișoara. El a încheiat cu 24 de puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări, o intercepție și o minge pierdută. Lituanianul a marcat doar de la mare distanță și de la linia de libere. Fundașul ofensiv a avut 4/9 (44%) de la 3 puncte și 12/12 (100%) de la linia de libere în timp ce de la 2 puncte a ratat cele 3 tentative. Astfel, indicele de eficiență al lui Marius Runkauskas a ajuns la 22 de unități.

Cătălin Burlacu și Ivan Zigeranovic au avut și ei prestații bune, fiecare înregistrând câte 14 unități la eficiență. Veteranul român a totalizat 8 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, marcând 1/1 de 2 puncte și 2/3 de la 3 puncte în 30 de minute jucate. Pivotul sârb strâns 14 puncte și 6 recuperări, punctele venind în urma a 6/10 de la 2 puncte și 2/4 de linia de fault.

După acest eșec, CSU Asesoft Ploiești ratează pentru prima dată din sezonul 2011/2012 turneul final al Cupei Românei. Formația ploieșteană are în palmares 6 cupe ale României, ultima câștigată tocmai în anul 2009.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii