Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Era foarte greu să învingem Sibiul fără suporteri”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
13.03.2014

SCM U Craiova a învins aseară Atlassib Sibiu cu scorul de 61-50, într-o restanță din etapa a XX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. La finalul partidei, managerul echipei oltene, Marius Toma, a mulțumit publicului craiovean pentru suportul adus la victoria cu sibienii.

"Suporterii au fost extraordinari, fără ei era foarte greu să învingem Sibiul. Cu Gaz Metan va fi un meci care pe care, pentru că ei nu mai au nici o șansă să meargă în play-off. Va trebui să tratăm meciul cu maximă seriozitate. Va fi o partidă la fel de importantă ca cea cu Sibiul. Așteptăm meciul de sâmbătă. Ne dorim încă o victorie pentru a face pasul spre calificarea în play-off".

Meciul cu Gaz Metan Mediaș va avea loc sâmbătă, 15 martie, de la ora 19.00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova mariussorin :

    Felicitari, Domnule Marius Toma!
    Lucrurile par sa se aseze si pentru noi,accidentari mai putine,jucatori mai odihniti si un joc mai "cerebral"....parca a iesit putin soarele si pe strada noastra.Felicitari si multa bafta in continuare!

    cu 10 ani în urmă (13.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova leo sima :

    HI
    Pe ei tomita!Se pare ca lupta pe doua fronturi nu prea ne-a priit anul acesta.Acum sa ne concentram pe campionat,play-off-ul se apropie,acum este momentul adevarului.Te saluta Leo din Montreal...

    cu 10 ani în urmă (15.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!