Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Este posibil să ne înscriem în Liga Balcanică”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
02.09.2014

Invitat luni seara  la emisiunea Divizia Locală de la Digi24Craiova, Marius Toma, managerul echipei SCM Universitatea Craiova, a declarat că este foarte posbil ca echipa olteană să evolueze și în acest an în Liga Balcanică. Însă, participarea alb-albaștrilor depinde de anumiți factori.

”Suntem în discuții și este posibil să jucăm și în acest sezon al Ligii Balcanice. Pentru acest lucru avem nevoie de o suplimentare de buget și suntem în căutarea unui sponsor. Lotul actual nu poate duce două competiții și pot  să mai apară și alți jucători în lot. Trebuie să dăm un răspuns până la mijlocul lunii septembrie.”

Până în prezent echipele care au confirmat participarea sunt: Vllaznia (Albania), Sigal Prishtina  și Peja (Kosovo), Kozuv și Kumanovo (Macedonia), Rilski Sportist (Bulgaria), Teodo, Sutjeska  și Mornar (Muntenegru).

În noul sezon din BIBL vor participa 10 sau 12 echipe, împărțite în două grupe de 5 sau 6, în funcție de câte formații vor lua parte la startul competiției.

*Foto: oltenasul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!