Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: "Ne cerem iertare suporterilor"

Paul Olar

Paul Olar
04.11.2013

SCM Craiova a suferit o înfrângere în ultimul meci al etapei a șasea, disputat împotriva lui "U"-BT Mobitelco. Gruparea antrenată de Andjelko Mandic a pierdut cu scorul de 87-86, iar Marius Toma, managerul oltenilor, a vorbit pentru ghidsportiv.ro despre eșecul trupei din sudul țării.

"A fost un meci de infarct, am pierdut în overtime și înainte mi se părea o partidă ușoară, având 8-9 puncte la pauză. Din nefericire ne-am relaxat, ei au înscris atunci când a fost nevoie și au întors meciul. Noi am revenit și am egalat cu 4 secunde rămase, ducând situația în prelungiri, unde am oscilat. Aruncările libere au fost o adevărată catastrofă și ele ne-au făcut să ajungem aici. Nu trebuie să găsim scuze, ne cerem iertare suporterilor pentru că au fost din nou minunați. Am pierdut în fața unei echipe ambițioase, experimentate și care dacă întră într-o zi bună cu aruncările, reușește o evoluție precum cea din seara aceasta. Craiova are o problemă la concentrare, ne-am dorit mult o victorie. Vreau să felicit pe clujeni, la fel ca noi au vrut să se impună, dar de la dorință până la putință este un drum destul de lung."

*Foto: oltenasul.ro
 

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Gest
    De salutat primul gest de normalitate dupa mult timp(greselile recunoscute sunt pe jumatate iertate,de urmarit in continuare insa).

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Incredere
    Sunt multi suporteri care incep sa-si piarda INCREDEREA in primul rand in antrenorul Mandic!....e pacat ca echipa asta care si-a construit un drum frumos pana acum, sa ajunga sa joace cu 200 spectatori in sala.....din ce vad ,ne indreptam rapid spre chestia asta!
    Din punctul meu de vedere,Mandic, nu e in stare sa gestioneze un asemenea lot!.....acum are banca lunga,dar unii jucatori joaca tot 35-40min!...de ce?...sa nu mai zic momentele de ''absenta'' ale lui Mandic din timpul meciului,INCAPABIL MAI MEREU sa ia deciziile care se impun!
    Sa ai 2-10,cazul MARIC,de la AL mi se pare AMATORISM!....CE DRAQ FACETI LA antrenamente?....sa patrunzi pe 2 pasi si s-o pui ''pe langa'' singur-singurel,unde suntem la Cupa 1 Decembrie?.....TREZITI-VA!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    si totusi
    aruncarile libere nu se invata acum, daca stii si poti sa iti controlezi nervii bagi mingea in cos, daca nu, nu...degeaba o faci in sala goala la antrenament, si cum toti a-ti pus tunurile pe el, (in pauze si pe Topciov) moral-volitivul l-a tradat de tot...exact asta se intampla si cu Baciu la U - anul trecut cand urla maimuta la el, era praf, acum are oscilatii - acasa joaca mai prost ca in deplasare
    nu aveti nici un pic de rabdare si incredere, si voi credeti ca numai in varf va e locul..puteti crede asta, e o tara libera, dar trebuie sa si poti - deci ar trebui mai multa rabdare, nu aveti o echipa rea, dar nici cei mai cei jucatori, nici un antrenor slab,insa e tanar si trebuie ajutat, voi puneti prea multa presiune acum, e benefica si asta, dar pana la un punct, ce e prea mult mai si strica
    uitati ca echipa joaca in doua competitii, e in mare parte noua, nu au inca relatii de joc, eu cred ca nici macar nu sunt prieteni intre ei, pt ca asa se vede, uitati cate meciuri joaca in cateva zile, nu pot fii numai castigator, pana si echipele mari mai si pierd,
    iar daca veniti la sala numai cand castiga, nu va mai numiti suporteri, e nevoie de voi atunci cand pierd, pt ca sa va priveasca de acolo de jos, de pe teren in sus, tribuna
    si sa stie ca sunteti multi care ii sustineti si trebuie sa munceasca mai mult
    nici o echipa mare nu se face intr-un an, nici o casa trainica nu se face repede
    am sa va supar, dar sunteti increzuti si asta a-ti transmis echipei, ca ei sunt cei mai tari, de aceea a intervenit relaxarea
    deci, mergeti la sala, mai multi inseamna mai puternici!

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Totusi
      Noi vorbim de jucatori care castiga 3-4k euro pe luna,nu de niste copii care acum invata sa dea libere!....pe bune ,chiar nu intelegi nimic din BASCHET,te rog lasa-ne sa comentam noi articolele despre Craiova,nu te mai baga p-aci printre noi,nu te pricepi!
      Toate echipele pleaca la inceput cu gandul sa castige,daca n-ai facut sport n-ai cum sa intelegi asta!....nu inseamna ca daca-ti doresti sa castigi orice meci esti increzut!

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    Managerul
    Marius Toma trebuie sa treaca la nivul urmator. Calitatea lotului trebuie crescuta, si antrenorul Mandici sa dea dovada ca sezonul trecut nu a fost o intimplare.

    cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      lot
      Pai cine ne-a tinut sa nu luam unii mai de calitate,colegule?Una peste alta trebuie urgent adus un pivot dominant respectiv pus pe picioare Hallik,fiindca in afara de Seals si Sokk nu o mai baga de afara in mod serios nimeni!

      cu 10 ani în urmă (04.11.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!