Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: "Nu am putut ține ritmul"

Paul Olar

Paul Olar
23.02.2014

SCM U Craiova a înregistrat un eșec împotriva lui "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca, disputa terminându-se cu scorul de 96-86.

La sfârșitul duelului, Marius Toma, managerul oltenilor, a acordat o declarație.

Domnule Toma, un rezultat negativ la Cluj-Napoca...

Da, am avut trei victorii pe teren propriu, două în Liga Balcanică și una în campionat. Programul este foarte greu, de aici echipa pleacă la București, urmând să zboare în Israel. Ne întoarcem la Timișoara, mulți kilometri, oboseală... nu am putut ține ritmul. Clujul a revenit cu aruncări de trei puncte, ei dispun de o formație experimentată și este foarte greu să joci în valuri. Am jucat bine, am jucat prost, după care ne-am apropiat. Nu am putut mai mult în această seară, felicit echipa Clujului pentru victorie. Nu vreau să folosesc clișeul - și-au dorit victoria mai mult decât noi - și noi ne-am dorit victoria astăzi, însă din nefericire, atât am putut.

Până la urmă, faptul că jucați din trei în trei zile înseamnă oboseală, dar totodată experiență pentru Play-Off...

Poate pentru Play-Off, dar haideți să ne gândim la Play-Off când vom ajunge acolo. Trebuie să ne concentrăm la toate meciurile, să ajungem în Play-Off și mai apoi o să vedem ce o să se întâmple.

Ce vă propuneți în Liga Balcanică?

În Liga Balcanică trebuie să învingem cele trei partide din luna martie pentru a intra în calificările pentru Play-Off.

*Foto: oltenasul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!