Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Sperăm să ne ridicăm la înălțimea Ploieștiului"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.12.2013

 SCM U Craiova joacă în această seară ultima partidă din acest an împotriva formației CSU Asesoft Ploiești în Sala Polivalentă din Craiova. Managerul echipei de baschet masculin din Bănie a vorbit pentru Totalbaschet despre așteptările pe care atât conducerea clubului cât și jucătorii le au de la meciul din această seară disputat împotriva formației ploieștene.
 
Toma este încrezător în forțele SCM U, menționând că vor profita la maxim de faptul că nu sunt favoriții partidei.  
„Vrem să fie un spectacol sportiv, care să încheie cel mai bun an al baschetului masculin, vorbim de un final pe un loc patru în sezonul regulat și o prezență în cupele europene. Sperăm să ne ridicăm la înălțimea adversarului, vom da tot ce e mai bun în teren și pot spune că ne convine faptul că nu suntem favoriții acestei partide. Toți jucătorii sunt valizi, va rămâne la ora meciului  să vedem dacă James Tyler va intra în teren sau antrenorul va merge pe aceeași formulă ca în meciurile trecute. Așteptăm publicul la sală în număr cât mai mare, promitem spectacol dar vom avea și o serie de evenimente desfășurate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă”, a declarat managerul echipei Marius Toma.
Partida SCM U Craiova – CSU Asesoft Ploiești începe de la ora 20:00 și va fi difuzată de Digi Sport.
2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !
    Domnul Toma, cred ca a facut o mica greseala: BIBL Balkan League nu este o cupa europeana (lucru de altfel metionat si pe site-ul competitiei unde sunt enumerate cupele Europene intercluburi: http://www.balkanleague.net/en/links.php)
    Oricum succes Craiovei in noul an, si o clasare care sa-i permita participarea macar in Eurochallenge anul viitor

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ati fost peste ei...
    cu tot ajutorul trio-ului, ati fost peste ei...
    BRAVO Craiova!

    cu 10 ani în urmă (22.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!