Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Sper ca lumea să vină în număr mare la sală”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
11.03.2014

Într-un meci restanță din cadrul etapei a XX- din Liga Națională de baschet, SCM Universitatea Craiova și CSU Atlassib Sibiu se întâlnesc mâine, de la ora 18.00, în Polivalenta din Bănie.

Managerul echipei SCM Universitatea Craiova a făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meci. „Ne așteaptă un joc important, împotriva ocupantei locului secund în Liga Națională. Sper ca lumea să vină în număr mare la sală. Avem nevoie de suporteri, al șaselea jucător va fi decisiv”, a declarat Marius Toma, citat de ghidsportiv.ro.

La rândul său, pivotul echipei craiovene, James Tyler a declarat faptul că partida cu sibienii va fi mult mai dificlă decât meciul din etapa precedentă cu Chiajna. „Partida cu Sibiul va fi foarte dificilă. Nu va mai fi la fel de ușor ca și cu cei de la Concordia Chiajna, însă trebuie să câștigăm”, a spus succint Tyler.

Sibienii au obținut 4 victorii în ultimele 5 meciuri de campionat, iar echipa pregătită de Milan Nisic ocupă poziția a șaptea cu 34 de puncte.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    sala plina
    Sa mergem la meci si sa umplem sala, sa artam ca stim sa ne sustinem echipa,chiar daca multora dintre noi nu ne comvine antrenorul,insa noi sustinem echipa si trebuie sa o facem pt ca baietii au nevoie.FORZZA STIINA!!!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe kristiansimona :

    Nisic out!
    Dl. Toma, daca atunci cand aveti nevoie de publicul craiovean,care este de departe unic in Romania si intr- adevar al saselea jucator al echipei,asa cum si dvs. recunoasteti,il rugati sa va ajute si sa fie prezent in nr. cat mai mare la sala, atunci de ce nu-l si ascultati!Majoritatea spectatorilor prezenti in sala la ultimul meci din Liga Balcanica, cel cu Balkan,au cerut la unison DEMISIA lui Nisic,dvs. ce masuri ati luat? Doar n-o fi Nisic asta Dumnezeu!Pacat ca un asa lot de jucatori nu beneficiaza de serviciile unui antrenor pe masura!Parerea mea ca am avea sanse la unul din primele doua locuri.

    cu 10 ani în urmă (11.03.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova BRILIANTUL :

    VICTORIE
    Trebuie sa mergem la sala sa ii incuajam pe baieti iar la final sa ne bucuram de victorie.Cam greu datorita orei 18 dar chiar si asa umplem sala pt baietii nostri

    cu 10 ani în urmă (12.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!