Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: ’’ Sunt conştient de faptul că avem un program infernal’’

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
24.10.2013

Marius Toma

Contactat de către Total Baschet, Marius Toma a vorbit despre jocul pierdut în Macedonia, programul infernal al echipei oltene, cât şi despre disputa ce va avea loc în weekend la Tîrgu-Jiu, contra Energiei Rovinari.

Unde credeti că s-a pierdut jocul din Macedonia?

Sunt conştient de faptul că avem un program infernal. De exemplu am avut în 5 zile, 3 meciuri şi 6 antrenamente plus o deplasare grea în Macedonia. Deja este mult prea mult pentru noi. Am încercat să nivelăm asperităţile prin închirierea unui autocar cu paturi, însă nu am reuşit mare lucru. În meciul de marţi seara am fost total storşi de vlagă. Nu vom mai fi de acord sub nici o formă cu asemenea programări, cu riscul de a deranja transmisiunile TV şi contractele de publicitate. Nu putem să mai facem aceste greşeli, forţate doar de program.

Vă aşteptaţi la mai mult de la această partidă?

Evident, în condiţii normale suntem peste echipa din Kumanovo. Suntem puţini supăraţi şi întrigaţi la acest capitol.

Au aparut multe greseli în jocul echipei. Sunteţi îngrijorat de acest lucru?

Nu suntem îngrijoraţi de nimic, în acest moment. Avem jucători experimentaţi, care îşi vor lega foarte bine relaţiile de joc, sub comanda celor doi antrenori.

Cum vedeţi următoarea partidă din campionat, împotriva Energiei Rovinari?

Va fi cu siguranţă o partidă foarte grea. Energia are o echipă bună şi foarte imprevizibilă, care ne poate pune oricând probleme.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!