Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Toma: „Trebuie să știm de la bun început ce avem de făcut, să nu se mai repete greșelile din sezoanele precedente”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.05.2017

SCM Universitatea Craiova a început deja planurile pentru sezonul competițional 2017-2018, asta după ce stagiunea care se apropie încet de final a fost una destul de modestă pentru gruparea din Bănie. 

Oltenii s-au calificat la limită în play-off-ul campionatului, după un meci decisiv cu Phoenix Galați, însă în sferturi a cedat clar seria cu câștigătoarea sezonului regulat, U-BT Cluj, 0-3 la general.

Marius Toma, directorul tehnic, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că în aproximativ 10 zile se va anunța planul detaliat al clubului pentru următoarele sezoane. 

În câteva zile se vor lua anumite decizii cu privire la următorul sezon al Ligii Naționale de baschet. Vom avea câteva răspunsuri și vom începe să creionăm un plan de viitor. Este un moment important, trebuie să știm de la bun început ce avem de făcut, să nu se mai repete greșelile din sezoanele precedente. În momentul de față avem sub contract doar 3 jucători, este vorba de Șolopa, Gavrilă și Corneanu”, a conchis oficialul craiovean, citat de sportuldoljean.ro. 

Marius Toma este de asemenea team-manager-ul echipei naționale de seniori, având în lunile următoare sarcini organizatorice importante în pregătirea grupei EuroBasket 2017 de la Cluj-Napoca. 

*Foto: sportuldoljean.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova b1 :

    palavrageala
    O declaratie de tip nord-corean.
    Bineinteles ca e un moment important, ca trebuie sa stiti de la bun inceput ce trebuie facut, ca nu mai trebuie repetate greselile din sezoanele anterioare, ca....
    Si bineintele ca nu o sa stiti ce trebuie facut si ca veti repeta greselile. Fiindca nu puteti mai mult decat ce ati realizat pana acum. Fara suparare, nu aveti priceperea sa gestionati acest fenomen. Sunt multe care va lipsesc.

    cu 6 ani în urmă (20.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!