Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Šutalo: “Sper să răspund cerinţelor antrenorului cât şi a întregii conduceri”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
29.07.2014

Sutalo

Marko Šutalo, cel mai recent transfer al lui BCM U Piteşti, a vorbit despre noua sa echipă. Fundaşul speră să îşi poată ajuta echipa pentru obiectivele propuse.

Sunt foarte încântat să fac parte din lotul lui BCM U Piteşti. Pot spune că sunt nerăbdător să debutăm în noul sezon. Aştept să contribui la noua echipă cu atuurile pe care le am. Am evoluat şase sezoane în Liga Adriatică şi cred că a venit timpul să schimb ceva în cariera mea. De aceea am ales BCM U ca fiind următorul meu club.

Din ce am văzut, pot spune că BCM U are o ambiţie foarte mare, aceea de a creşte de la an la an. Sper să fiu capabil să pot ajuta echipa pentru a-şi atinge obiectivele. De asemenea, sper să răspund cerinţelor antrenorului cât şi a întregii conduceri. Ceea ce îmi doresc este ca BCM U să obţină rezultate mai bune decât cele din sezonul precedent, a declarat Marko pentru scmpitesti.ro.

În acest moment, Marko se află în pregătiri alături de echipa naţională a Bosniei, alături de care va participa la calificările pentru Campionatul European de Baschet. Bosnia face parte din Grupa A, alături de Islanda şi Marea Britanie.

Astfel, fundaşul se va alătura echipei antrenate de către Hristu Şapera la sfârşitul lunii august. 

foto: KK Zadar (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!