Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Šutalo, cel mai bun jucător al lui BCM U Piteşti în eşecul cu Energia Târgu-Jiu

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
24.10.2014

Sutalo

BCM U Piteşti a cedat pentru prima dată în acest sezon o partidă. Într-un joc restant din etapa a 2-a, băieţii lui Hristu Şapera au pierdut pe teren propriu în faţa Energiei Târgu-Jiu, scor 60-83. Cel mai bun jucător al alb-violeţilor a fost Marko Šutalo.

În 32:28 minute de joc, Marko a avut 5/5 la două puncte şi 3/6 la trei puncte, pentru un total de 19 puncte. El a adăugat 3 recuperări, 2 pase decisive, o intercepţie şi 3 posesii pierdute, pentru un coeficient al eficienţei de 19.

Internaţionalul bosniac a fost liderul echipei la puncte, eficienţă, dar şi la procentajul aruncărilor din acţiune.

În trei meciuri de campionat, Šutalo a înregistrat medii de 16 puncte, 2 recuperări şi 2 pase decisive, pentru 11.6 la eficienţă.

foto: Radu Roşca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!