Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Djurkovic: "Printr-o victorie la Timişoara ne-am consolida o poziţie bună în clasament"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.01.2014

Djurkovic

Duminică seară, echipa antrenată de Hristu Şapera va întâlni în deplasare pe BC Timişoara, în cadrul primei runde a returului Ligii Naţionale de Baschet masculin. Argeşenii merg în Banat cu moralul ridicat, după calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Marko Djurkovic, pivotul echipei piteşene, a vorbit pentru Total Baschet despre încleştarea de la Timişoara cât şi despre calificarea din Cupa României reuşită în faţa lui U Mobitelco.

Marko, cum vă simţiţi după această calificare în Final Four-ul Cupei României?

Foarte bine, iar starea de spirit este una perfectă. Ne doream această calificare, părea dificilă la început, dar prin jocuri bune am reuşit să ajungem în primele 4 echipe ale Cupei României.

Pe cine îţi doreşti adversar aici, în Final Four?

Putem pica cu oricine. Nu îmi doresc un adversar anume. Cred că putem învinge pe oricine, de aceea trebuie să ne rezumăm doar la jocul nostru. Adversarii sunt toţi puternici.

Legat de campionat, duminică debutează returul cu un duel la Timişoara...

Debutează în forţă, duminică la Timişoara, iar noi avem de apărat locul pe care îl ocupăm acum. Cred că printr-o victorie aici, vom fi mult mai liniştiţi şi ne-am consolida o poziţie bună în clasament.

Se poate obţine o victorie?

Da, cu siguranţă, însă uşor nu va fi. Să nu uităm că jucăm cu o echipă puternică, şi chiar în deplasare. Vom vedea ce va fi în momentul jocului.

BCM U Piteşti ocupă poziţia a şaptea a clasamentului, cu un bilanţ de 7 victorii şi 6 înfrângeri, şi cu un total de 20 de puncte.

Jocul de la Timişoara va fi transmis în direct de Digi Sport cu începere de la orele 20.

fotoreporter totalbaschet.ro: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!