Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Djurkovic: "Sper ca suporterii să fie alături de noi"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
06.03.2014

Djurkovic

Vineri, Sala Sporturilor Trivale va fi gazda întâlnirii dintre BCM U Piteşti şi CSU Sibiu. Jocul face parte din etapa cu numărul 22 a Ligii Naţionale de Baschet masculin. Echipa lui Hristu Şapera se întoarce 'acasă', după ce în runda precedentă a cedat pe finalul jocului, la Cluj-Napoca, scor 87-83.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Marko Djurkovic a prefaţat acest meci.

Va fi cu siguranţă un meci frumos, dar unul foarte greu pentru noi. Mă aştept la o evoluţie bună din partea noastră. Sper ca suporterii să fie, ca de fiecare dată, alături de noi. 

Pivotul sârb a caracterizat adversara echipei sale.

CSU Sibiu este o echipă foarte bună, acoperită pe toate poziţiile cu jucători de valoare. 

În acest sezon, Djurkovic a înreigistrat medii de 12.2 puncte, 7.2 recuperări, 1.1 pase decisive, 0.8 intercepţii, 0.5 capace şi 2.1 posesii pierdute, pentru un indice al eficienţei de 11.4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!