Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Djurkovic: "Voi da absolut tot pentru a juca cât mai mult şi cât mai bine"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
09.11.2013

Djurkovic

Marko Djurkovic, pivotul echipei BCM U Piteşti, a vorbit înaintea jocului cu Energia Rovinari, din cadrul etapei a şaptea a sezonului regulat al LNBM.

Marko, pentru echipă urmează un meci greu, cu Energia Rovinari...

Toată lumea spune acest lucru, că va fi o partidă foarte grea. Şi eu o văd la fel, însă acest lucru ne aduce şi mai multă motivare. Trebuie să încercăm să jucăm cât mai bine, să fim cât mai uniţi, iar dacă vom reuşi acest lucru pentru noi va fi foarte bine.

Cu siguranţă vrei două lucruri în acest meci. Să joci şi să câştige echipa.

Da... Îmi doresc enorm să intru şi cred că acest lucru se va întâmpla. Acum însă, nu ştiu şi cât voi putea duce jocul, pentru că abia am reînceput antrenamentele. Pot să spun că voi da absolut tot pentru a juca cât mai mult şi cât mai bine. Iar legat de victorie, da, aici ne stă gândul la toţi.

Pivotul sârb nu a evoluat în ultimele două jocuri de campionat, cu Farul Constanţa şi CSM Oradea, suferind din cauza unui edem la picior.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!