Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marko Stevanovic, al şaselea stranier de la BC SCM Timişoara

Dan Oancia

Dan Oancia
01.03.2018

bc scm timisoara marko stevanovic

BC SCM Timişoara punctează pe piaţa transferurilor. „Leii” s-au întărit chiar în ultima zi de mercato prin aducerea sârbului Marko Stevanovic.

Baschetbalistul a fost adus din Portugalia şi a semnat cu trupa de pe Bega până la sfârşitul sezonului în curs. Stevanovic evoluează pe postul de extremă, evoluând ultima dată pentru Electrico FC. Mediile sale în campionatul lusitan, unde a jucat doar trei partide, sunt de 16,33 puncte şi 7,66 recuperări, în toate jocurile aflându-se în formula de strat. Baschetbalistul de 2,07 a jucat în sezonul precedent în campionatul Bosniei Herţegovina, la Takovo Leotar, unde a adunat medii de 8,1 puncte şi 5,1 recuperări.

În vârstă de 23 de ani, Marko Stevanovic este la a treia echipă din carieră, totodată la al treilea campionat european, odată ce a semnat cu BC SCM Timişoara, fiind cel de-al şaselea stranier al „leilor”.

Timişorenii care sunt pe locul al treilea în Liga Naţională vor juca duminică, în 4 martie, de la ora 19.45, în deplasarea de la Steaua Bucureşti, cu care se află la egalitate de puncte în clasament.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!