Stiri

Marko Sutalo continuă în liga secundă franceză

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.05.2017

Baschetbalistul originar din Bosnia & Herzegovina, Marko Sutalo, va juca pentru restul sezonului 2016-2017 în liga secundă din Franța la Boulazac Basket Dordogne, după ce ultima dată a evoluat în țara noastră la Dinamo București. 

Conducătorul de joc a încheiat alături de alb-roșii pe ultima poziție în Liga Națională din România, echipa având la finele stagiunii 6 victorii și 18 înfrângeri. Sutalo a jucat 26 de meciuri pentru Dinamo în actualul sezon, inclusiv cu Baia Mare, jocuri anulate în urma retragerii maramureșenilor din campionat. În cele 26 de partide jucate, Marko a contabilizat medii de 15.5 puncte, 2.7 recuperări, 2.9 pase decisive și 14.0 la eficiență, totul în 34:48 minute petrecute în medie pe parchet. 

Astfel, Marko Sutalo ajunge în Franța după 3 sezoane petrecute în țara noastră la echipe precum Dinamo sau BCM U Pitești. În cele 3 sezoane jucate în campionatul nostru, sportivul a totalizat 1310 puncte, 237 recuperări, 257 pase decisive, 1148 unități la eficiență și 2844 minute jucate. 

În prezent, noua echipa a bosniacului, Boulazac Basket Dordogne, ocupă locul 4 în ProB Franța cu 19 victorii și 14 înfrângeri. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!