Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Paasoja: „Am avut un start bun și am reușit să îi ținem la 15 puncte tot restul meciului”

Eduard Popa

Eduard Popa
08.10.2017

martin paasoja

SCM Universitatea Craiova a reușit o prestație bună împotriva celor de la Politehnica Național Iași. Elevii lui Rami Hadar au reușit să învingă în prima etapă a LNBM cu scorul de 91-74.

Unul dintre cei mai buni oameni ai oltenilor a fost Martin Paasoja. Acesta a oferit un scurt interviu pentru cei de la Sportul Doljean.

„A fost un meci bun, un meci competitiv. Am avut un start bun, ne-am înscris aruncările, am făcut treabă bună în defensive și de acolo ei nu au mai putut să revină în meci. Am reușit să îi ținem la 15 puncte și mă bucur de asta. Echipa arată bine. Din păcate nu ne-am calificat în Cupa României, dar vedem ce putem face în Liga Națională și vom încerca să câștigăm cât mai multe meciuri posibile.”

Întrebat cu privire la procentajul bun al echipei sale de la 3 puncte, estonianul a răspuns:

„Avem mulți aruncători foarte buni. Avem și doi conducători de joc grozavi care pun în valoare aruncătorii și asta ne face viața mai ușoară.”

Cât despre viața în noul oraș:

„Totul a fost grozav până acum. Centrul Vechi arată foarte bine. Toată lumea pe care am cunoscut-o a fost prietenoasă și mă ajută să mă adaptez în Craiova.”

Paasoja a reușit 21 de puncte, cu 4 recuperări și 2 pase decisive în victoria cu Poli Iași. El a adunat 8/13 din acțiune, 2/5 de la 3 puncte și 3/4 la aruncările libere.

Următorul duel pentru SCM U Craiova în LNBM este în compania celor de la BC Mureș Târgu Mureș. 

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!