Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Paasoja: „Avem nevoie de victorie să ne îndeplinim obiectivul: Top 6”

Eduard Popa

Eduard Popa
22.01.2018

martin paasoja scm u craiova bcm u pitesti

SCM U Craiova înfruntă pe BCM U Pitești în ultimul meci al etapei a XV-a din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Craiovenii sunt pe un trend ascendent după ce au reușit trei victorii consecutive în LNBM. Cu toate acestea, elevii lui Todorov și Dan Ioan au parte acum de un adversar mai dificil, pe cei de la BCM U Pitești.

Estonianul Martin Paasoja, unul dintre importanți din rotația Craiovei, anticipează un duel greu în compania argeșenilor:

„Va fi un meci greu. Este un meci important pentru noi. Avem nevoie de victorie pentru a termina în Top 6. Cred că va fi un meci dur, dar am avut o perioadă de o săptămână pentru pregătiri, iar dacă vom respecta indicațiile antrenorului avem o șansă bună. Am reușit să ne facem jocul, să practicăm un baschet mai bun în ultima perioadă. Însă, pe de altă parte, întâlnim un adversar mai puternic decât cei pe care i-am învins. Ne dorim foarte mult victoria cu Pitești și sperăm ca pe viitor să câștigăm și în deplasare. Vom aborda fiecare situație de la meci la meci și sperăm să ne îndeplinim obiectivul, un loc în primele șase din campionat”, a spus Paasoja, la conferința de presă dinaintea partidei.

Martin Paasoja a strâns în acest sezon medii de 9,5 puncte și 2,2 recuperări pe întâlnire în cele 13 meciuri jucate.

Duelul dintre SCM U Craiova și BCM U Pitești se joacă luni, 22 ianuarie, de la ora 17:45. Meciul va fi difuzat de Digi Sport 2.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!