Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Paasoja: „Consider că apărarea este cea mai importantă pentru a putea câștiga.”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
14.12.2017

SCM U Craiova dă piept vineri cu U-BT Cluj, în etapa a noua a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Prezent la conferința de presă premergătoare meciului, Martin Paasoja a afirmat că defensivă este cea care le poate aduce victoria.

“Trebuie să începem să ne apărăm, iar atacul vine după. Noi încercăm să jucăm mai mult în atac, iar asta ne face viața mai grea, mai ales în meciurile din deplasare. Consider că apărarea este cea mai importantă pentru a putea câștiga.”

Întrebat cum vede echipa Clujului în acest început de sezon, baschetbalistul estonian a răspuns:

Cred că va fi un meci greu pentru că, așa cum toți știm, este o echipă foarte bună. Au jucat foarte bine sezoanele trecute, iar în acest început de sezon la fel. Sper să câștigăm, o să dăm tot ce e mai bun pentru asta și sper ca fanii să ne ajute.”

Referitor la lipsa antrenorului principal, Rami Hadar, Paasoja a declarat:

“La Sibiu ne-a fost greu fără antrenorul principal, însă cred că și antrenorul secund a făcut o treabă foarte bună, deci nu ne putem folosi de asta ca și scuză pentru faptul că am pierdut. Desigur este mai bine cu antrenorul principal pe bancă, dar și cu, și fără, vom da tot ce e mai bun.”

Partida dintre SCM U Craiova și U-BT Cluj-Napoca se joacă vineri, de la ora 17:45, în sala Polivalentă din Craiova. Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport 4.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!