Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Martin Zeno stabilește un nou record personal de puncte marcate într-un singur meci în acest sezon

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
28.05.2018

zeno oradea

CSM CSU Oradea câștigă meciul 4 din seria contra celor de la CSU Sibiu cu scorul de 71-61 (13-16, 17-7, 27-18, 14-20) și astfel reușește calificarea în finală Ligii Naționale de Baschet Masculin, după un scor general de 3-1, același scor cu care au trecut și de BCM U Pitești.

Cel mai important jucător al bihorenilor în meciul 4 a fost, din nou Martin Zeno. Venit de pe banca de reserve, acesta a adunat 25:56 minute petrecute pe parchet, timp în care a marcat 32 de puncte, cu procentaje de 83% la aruncările de 2 puncte (5/6), 44% la aruncările de 3 puncte (4/9) și 100% la linia de libere (10/10). La acestea a adăugat 4 recuperări, pentru un indice de eficientă de 27.

De asemenea, cum reiese chiar din spusele antrenorului celor de la CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, cea mai bună perioadă pentru american a fost la începutul sfertului doi, reușind să marcheze din orice poziție cu adversarul foarte aproape. Acela a fost momentul în care Zeno a transformat avantajul de 6 puncte al sibienilor într-un scor egal (21-21), după o aruncare de la mare distanță reușită și un coș cu fault, înscriind și liberă suplimentară. De atunci, orădenii s-au desprins decisiv, iar CSU Sibiu nu a mai condus niciodată până la finalul partidei.

*foto: Roby Boroș/facebook CSM CSU Oradea

4 comentarii la aceasta stire:
  • un oradean :

    Super Zeno
    Si pe langa el,Richard si Vaidas au fost super, Vaidas cu un mare + de ce juca la U

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    • un oradean:

      Super ZenO
      față*

      cu 5 ani în urmă (28.05.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Zeno
    Jucător de mare valoare pentru campionatul nostru, complet pentru pozițiile pe care joaca, un mare câștig pentru Oradea revenirea lui la momentul potrivit. Și bineînțeles cu un salariu probabil cam cât 4 dintre titularii Sibiului la un loc. Ca veni vorba de așa ceva intr-o declarație nu mai rețin a cui. Foarte inspirați orădenii ca au reușit păstrarea lui în echipa și în acest sezon.

    cu 5 ani în urmă (28.05.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    Rat Pack
    Zeno chiar isi merita banii, inclusiv pe durata cat a fost accidentat! Fiecare banut pe care-l primeste e muncit si binemaritat. De asemenea trebuie recunoscuta calitatea profesionala a celui care l-a adus la Oradea: ca o fi Sere sau ca o fi Achim sau poate amandoi, e clar ca nu a fost un "accident". Am mai avut jucatori de "rasa pura" (Dillon, Barnette, s.a.m.d) si mai avem: Richard, Kariniauskas, Pasalic, poate Gajovic... Oradea are deja "un stil propriu" prin profilul acesta de jucator, lucru care o face sa fie o Echipa Mare! De cateva sezoane reusim sa formam cu regularitate cate o "Rat Pack" cu care facem spectacol si atacam Titlul...

    cu 5 ani în urmă (29.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!