Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Matea Tavic: „Au avut mai multă energie ca noi. Au fost mai concentrate, mai pregătite să joace tare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.10.2017

Matea Tavic

Formația arădeană a început campionatul cu o înfrângere pe propriul teren. Olimpia Brașov s-a impus cu 94-80 după un meci în care gazdele au avut probleme să-și găsească ritmul atât în apărare, cât și în atac. Galben-albastrele au condus în primele minute, dar au ratat foarte mult de afară și brașovencele au răspuns cu puncte simple, din apropierea inelului.

După pauză antrenorul gazdelor a cerut pressing pe tot terenul și elevele sale au reușit să se apropie la 5 puncte, dar oaspetele s-au distanțat din nou. Căpitanul Hadzovic nu a jucat la arădence.

„Primul meci din sezon este întotdeauna greu. Ai ceva presiune să începi bine. Ele au ieșit mai puternice decât noi, de aceea rezultatul a fost așa cum a fost. Am revenit o dată, de două ori în meci, dar n-a fost suficient. Ele au avut mai multă energie ca noi. Au fost mai concentrate, mai pregătite să joace tare. Noi nu am jucat suficient de tare, de asta am ratat jocul. Ne-a lipsit mult Brankica, sper să o avem înapoi în curând”, a declarat Matea Tavic după meci.

Brașovencele au avut avantajul că au putut vedea jocurile din cupă ale adversarelor.

„Noi nu le-am văzut deloc. Știam câteva jucătoare din sezonul trecut dar nu știam cum joacă în acest an. Au avut un avantaj. Aștept jocul următor cu ele, să încercăm să le batem”, a mai spus fundașul arădean.

Matea Tavic a fost a doua marcatoare de la ICIM cu 15 puncte la care a adăugat 6 recuperări și 5 pase decisive.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    Metea noi te iubim si in postura de perdanta!!Sus capul,si continuati lupta,asa cum ai invatat la SEPSI SIC!!

    cu 6 ani în urmă (06.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!