Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Matea Tavic: „Ne așteptăm la un meci dur împotriva lui Sepsi. Va fi o luptă grea în sala lor, ca întotdeauna”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.11.2018

CSM Satu Mare întâlnește astăzi, de la ora 19, pe ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în deplasare. Meciul încheie etapa a 5-a din grupa valorică A, a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Matea Tavic, jucătoarea sătmărencelor, a prefațat această partidă pentru site-ul nostru.

 „Ne așteptăm la un meci dur împotriva lui Sepsi. Ca întotdeauna, va fi o luptă grea în sala lor și în fața fanilor lor, dar sperăm că vom inra în joc concentrate și vom îndeplini planul de joc, așa cum ne-am pregătit. Până acum sezonul merge bine. Pot să spun că mai avem mult potențial și ultimele două victorii  arată că suntem pe un drum bun și sper că vom continua cu jocuri bune și victorii în viitor”, ne-a declarat Matea Tavic.

Fundașul de 26 de ani a jucat prima dată în țara noastră la ACS Sepsi SIC, în sezonul 2015-2016, și are în palmares campionatul și cupa cu alb-verzile. Bosniaca se află la al doilea sezon alături de CSM Satu Mare, după stagiunea 2016-2017. Aceasta a vorbit și despre antrenorul Octavian Boian, cel care a trecut de la secund la principal după despărțirea de Marius Dobă.

„Pot spune că antrenorul Octavian este foarte ambițios și își face treaba bine până acum. Depune mult efort și energie pentru a ne conduce bine și să ne facă o echipă mai bună”, a adăugat Matea Tavic.

Aceasta are medii de 9,3 puncte, 4 recuperări, 5 pase decisive, 3,3 mingi pierdute și 2,3 intercepții în cele patru partide din această ediție a Ligii Naționale. A înregistrat o eficiență medie de +11,5 în 29:08 minute.

Partida dintre ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare, reeditarea finalei din sezonul trecut, se joacă astăzi, de la ora 19, la Sepsi Arena. Meciul va putea fi urmărit în direct aici.

*foto: Sports Pictures flickr

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    NE PARE RAU CA S-A ACCIDENTAT TAVIC.ESTE O FATA BUNA !! SEPSI SIC ESTE CU O CLASA PESTE SATU MARE,DAR NU ESTE VINA EI !!

    cu 5 ani în urmă (05.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!