Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matija Češković: "Va fi foarte greu"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
01.03.2014

Matija Češković a prefațat pentru totalbaschet.ro partida împotriva echipei Gaz Metan Mediaș. Croatul a declarat că este un meci foarte important și speră ca fanii să fie alături de CSU. 

"Consider că meciul cu Gaz Metan Mediaș va fi foarte greu pentru noi. Ei formează o echipă bună, cu jucători buni, dar au avut ghinion cu accidentările în actualul sezon. Ei au jucat în medie două meciuri pe săptămână, deci vor fi mai obosiți ca noi. Sezonul se va încheia în curând, așa că trebuie să jucăm fiecare partidă ca și cum ar fi ultima ca să putem obține un loc cât mai bun pentru play-off. Jucăm pe teren propriu și trebuie să profităm de acest avantaj. Sper ca sala să fie plină și suporterii să fie alături de noi ca de fiecare dată."

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!