Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matija Ceskovic: ,,Am pregătit bine meciul și cred că avem şanse mari să câştigăm’’

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
15.02.2015

Matija Ceskovic, jucătorul lui CSU Atlassib Sibiu, a vorbit despre partida pe care echipa sa o va disputa împotriva liderului campionatului, Steaua CSM Eximbank. Baschetbalistul se bazează pe forma bună arătată de colegii săi la antrenament, în ultima săptămână, şi face apel la suporteri pentru a le fi în continuare alături.

,,Steaua este una dintre echipele cele mai bune din liga noastră, joacă foarte bine și au pierdut doar două meciuri în acest sezon. Cred însă că avem șansa să îi batem pentru că jucăm pe teren propriu, în sala noastră, avându-i alături pe fani. Am pregătit bine meciul și cred că dacă vom juca așa cum am jucat în ultima săptămână la antrenamente, avem șanse mari să câștigăm. Avem nevoie  și de suportul fanilor, pentru că alături de ei ne e mai ușor să jucăm”, a declarat Matija Ceskovic.

Partida va avea loc, duminică, începând cu ora 18:00, în Sala ,,Transilvania” Sibiu. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!