Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matti Nuutinen a semnat cu BCM U Pitești

Silviu Isailă

Silviu Isailă
15.08.2017

BCM U Pitești este aproape de a-și definitiva lotul pentur noul sezon competițional. Echipa din Trivale l-a transferat pe Matti Nuutinen, jucător care se pregătește alături de naționala Finlandei pentru Eurobasket 2017.

Finlandezul măsoară 200 cm și evoluează pe pozițiile 3 și 4, principala sa armă fiind aruncarea de la distanță. În sezonul precedent, acesta a evoluat în eșalonul secund din Franța pentru Roanne, acolo unde a avut medii de 24 de minute, 6.7 puncte, 2.7 recuperări și 0.8 pase decisive.

Nuutinen a evoluat pentru naționalele U16, U18 și U20 ale Finlandei, participând la două ediții ale Jocurilor Mondiale Universitare. Acesta a participat la Fiba World CUP 2014 și Eurobasket 2015, pregătindu-se pentru o participare la Eurobasket 2017. Finlanda face parte din Grupa A alături de Polonia, Grecia, Franța, Islanda și Slovenia.

12 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Opinie
    Se pare a vom aborda noul campionat cu 5 jucatori straini, deci nu vom mai astepta decat un transfer. Matti un jucator cu experienta dar care nu are procentaje extraordinare. L am adus pe Troupe dar i-am pierdut pe Marinov, Gabric, Hunter...Vom vedea ce va fi!

    cu 6 ani în urmă (15.08.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      5 straini
      Da..e clar cu 5 straini o sa incepem.eu zic ca e mai bine asa.stam bine la romani si pe parcurs in functie de rezultate si de evolutia echipei poate aparea si al 6-lea.legat de matti la inceput am crezut ca e doar un transfer de umplutura,dar vazand ca joaca constant bine in nationala finlandei,pare a fi un transfer reusit.

      cu 6 ani în urmă (15.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Vedeti ca a dat 17 pct cu Panathinaikos si 14 cu Oly, nu e rau deloc. Sper ca va aduce un suflu nou. In VTB League a jucat cu Martin Zeno si a avut medii asemanatoare. Deci nu va grabiti sa trageti concluzii, nu doar punctele vobesc in baschet. 5 straini, 4 romani buni, 4 u23, asta pare sa fie lotul. Hai BCMUPITESTI!

      cu 6 ani în urmă (15.08.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Matti
      Eu m.am uitat la toate meciurile pe care le.a jucat la eurbasket 2015 si e f ok.sunt curios pe ce pozitie va veni urmatorul strain.

      cu 6 ani în urmă (15.08.2017)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Obiectiv
      Intr adevar, anul acesta avem banca, ne putem baza pe Tudor, Corpodean, Lazar, Nicoara si Ciotlaus, plus Chirof si unul dintre Onea, Caprarescu si Oprea (ca jucatori u23), plus cei 5 jucatori straini, acesta va fi lotul. Dar sa nu uitam ca obiectivul de anul acesta, este acela de a juca o semifinala de campionat. Sa spera ca va fi bine, hai Pitesti!

      cu 6 ani în urmă (15.08.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Da..
      Cred totusi ca va ma veni un jucator de poz 1-2.cu toate ca si pe 5..avem doar 2 jucatori,dintre care un roman,lazar,care debuteaza la noi

      cu 6 ani în urmă (15.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Normal asa va trebui sa fie (1-2). In orice caz cred ca se observa faptul ca echipa pare sa aibe obiectivul de a ajunge in primele 5

      cu 6 ani în urmă (16.08.2017)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Lot
      Daca o sa avem 6 straini..ne putem bate pt o semifinala

      cu 6 ani în urmă (16.08.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Pitesti
    Pe mine m-a uimit campania de achiziții. Au fost aduși romani importanți și cei 4 străini de pana acum arata bine pe hârtie, semn ca finanțele sunt solide. După mine Pitestiul poate pleca cu gândul la o semifinala în acest an.

    cu 6 ani în urmă (16.08.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    hmm
    nu stiu, sa il vedem la treaba. Eu tot zic ca ducem lipsa de un shooter serios. Plus daca se accidenteaza ucraineanul e greu doar cu Lazar. Era bun Lalovic

    cu 6 ani în urmă (18.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Aberatii! Ucraineanul e mult peste Lalovic care are o varsta. Nu degeaba juca in Lituania (parca si Germania). Troupe, Kostoski, Nuttinen, Agafonov, ei dau de 3 lejer, deci nu ducem lipsa de shooter. Cred ca ar fi potrivit un jucator asemanator cu Hardy, unul care sa faca spectacol. Gandeste-te doar ca minute multe vor avea Nicoara si Corpodean.

      cu 6 ani în urmă (19.08.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe octavian r.:

      Re
      Poate aducem un jucator spectaculos.... ;)

      cu 6 ani în urmă (20.08.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!