Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matyas Lokodi a semnat cu Debrecen

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.08.2013

 

Matyas Lokodi a semnat cun contract cu formația maghiară Factum Sport Debrecen. În sezonul 2012/13 acest jucător a fost folosit de harghiteni doar în meciurile cu Dinamo, din seria pentru locurile 15-16.

În 72 minute pe parchet a avut 21 puncte (incluzând cinci coșuri de trei puncte), 13 recuperări, 3 pase decisive și tot atâtea intercepții cu 5 posesii pierdute cu un procentaj de 35% la aruncările din acțiune.

Fostul jucător al lui BC Miercurea Ciuc are dublă cetățenie, astfel încât va putea fi folosit în calitate de jucător autohton în liga maghiară. Acest lucru este important în condițiile în care în Ungaria o echipă trebuie să aibă în permanență cel puțin doi jucători autohtoni pe parchet.

Factum Sport Debrecen evoluează în primul eșalon maghiar. În sezonul precedent s-a clasat pe locul al 13-lea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe magyari :

    sok sikert - mult succes
    Sok sikert Magyarorszagon es remelhetoleg ott tobb percet adnak, hogy tudd elinditani a jatekot.
    Mult succes in Ungaria si sper sa primesti mai multe minute acolo ca sa-ti dai drumul la joc.

    cu 10 ani în urmă (24.08.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!