Stiri

Max Pustozvonov: „Dacă nu îți dorești victoria, la ce bun să mai intri pe teren?”

Paul Olar

Paul Olar
16.11.2016

U-Banca Transilvania poate încheia pe primul loc grupa G din FIBA Europe Cup, în cazul în care învinge astăzi pe Royal Hali Gaziantep. Partida demarează la ora 20:30, în direct la sport.ro, iar Max Pustozvonov se așteaptă la un duel crâncen.

”Este un meci foarte important pentru noi, pentru că este în joc primul loc în grupa noastră. Este crucial pentru noi să învingem, să ne menținem ritmul bun din ultimele meciuri. Bineînțeles, invit toți fanii noștri să vină la sală, să ne susțină, sunt foarte importanți pentru noi! Ne simțim bine după această serie pozitivă, sper să o păstrăm cât mai mult, ne dorim să învingem în fiecare meci. Dacă nu îți dorești victoria, la ce bun să mai intri pe teren? Ne dorim tot timpul să câștigăm! Mergem mai departe pas cu pas, ne pregătim pentru fiecare meci, ne antrenăm, avem sesiuni de vizionare, trebuie să fim puternici mental, să fim concentrați și disciplinați în teren și va fi bine. Trebuie să luptăm, mai ales miercuri, această echipă din Turcia are foarte mulți shooteri, își doresc la fel de mul victoria, căci și ei vor să fie pe primul loc în grupă, așa că va trebui să luptăm și să fim puternici mental!”

Sportivul originar din Ucraina a lăudat și atmosfera din Sala Sporturilor Horia Demian, spunând:

“Vreau să le mulțumesc fanilor care vin la meciuri și ne sprijină, ei sunt pentru noi jucătorul al șaselea, ne dau energie, ne împing de la spate! Sunt convins că așa va fi și miercuri”, a precizat Pustozvonov, conform u-bt.ro.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!