Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Max Pustozvonov a reușit 29 de puncte în Derby-ul Ardealului

Paul Olar

Paul Olar
15.01.2017

U-Banca Transilvania a obținut un succes sâmbătă, în Derby-ul Ardealului cu CSU Sibiu. Încleștarea s-a încheiat la scorul de 91-80, iar victoria i-a distanțat pe clujeni în clasament față de Steaua CSM EximBank.

În jocul de aseară, Max Pustozvonov a fost de departe cel mai bun om al învingătorilor. Ucraineanul a totalizat nu mai puțin de 29 de puncte, în aproape 35 de minute de joc. Mai exact, Pustozvonov a contabilizat 2/4 din interiorul semicercului, 7/9 de la mare distanță și 4/4 de la nivelul liniei de libere.

Totodată, baschetbalistul a strâns o recuperare, pentru un indice al eficienței de 26. La capitolul +/-, Maxa izbutit un indice de 5. De altfel, Pustozvonov a egalat recordul coechipierului Rasic de coșuri de trei puncte reușite într-un singur meci.

Max are medii de 9.1 puncte, 2.2 recuperări și 1.2 pase decisive, cu 7.6 la eficiență.

*Foto: Andor Marton

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Max
    Am fost unul din contestatorii tai, sper sa joci la fel de bine si in deplasare in atac. Faza de aparare nu ti-am contestat-o. Bravo si incearca sa dai de 3 si doar daca nu intra de la 2 lung!

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257 :

    Max
    sincer pentru ca jocul sa mearga pe atac eu cred ca trebuie sa arunce fara ezitare (ca-i 2 ca-i 3)

    ieri sibiul l-au disconsiderat iar dupa cateva aruncari marcate au inceput s-ajusteze ... ceea ce a deschis autostrada spre cos pentru filip.

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Au ajustat de au luat "decat" 7 de 3 sau cate. Fabulos meci...mi-a adus aminte de un meci celebru vazut in Demian in playoff-ul cand noi eram cu Baldwin si am jucat primul tur cu Medias. Si acum tin minte ca acolo jucau Marjanovic si Dumitrescu si in primul meci au dat 16 de 3 doar ei doi, iar in al doilea vreo 10 sau ceva de genu...era ceva de nedescris. Omul ieri nu doar ca a dat "multe", dar a dat de cateva ori cand ardea si Sibiul era pe val. Joaca extraordinar de multe meciuri, asa ca nu putem decat sa ne scoatem palaria in fata lui pt meciul cu Steaua si pt toate meciurile din ultimele 2 luni aproximativ

    cu 7 ani în urmă (15.01.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe stg257:

      Max
      dap a jucat extraordinar ... cu ajustatul vroiam sa spun ca 5 din cele 7 le-a dat in primele 15 minute (iar punctele lui adamovic au aparut in sfertul 3 si 4) ...

      cu 7 ani în urmă (16.01.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    daca e folosit cum trebuie
    Asa juca si la Pitesti de rupea tot- mingile il cautau in afara si el arunca. Tot asa Max!

    cu 7 ani în urmă (16.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!