Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci atractiv în Sala Transilvania

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
08.11.2013


Liga Națională

Etapa 7


5-1 Fișa meciului 3-3

Etapa a VII-a a sezonului regulat aduce pe prima scenă a baschetului masculin două echipe puternice ale acestui campionat. CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita formaţiei SCM Universitatea Craiova, sâmbătă, 09 noiembrie, începând cu ora 18.00.

Echipa gazdă se întoarce în Sala Transilvania după un parcurs foarte bun, elevii lui Miodrag Perisić învingând în mod categoric BC Timba Timişoara. Cu un bilanţ de 5 victorii şi o singură înfrângere, cu CSM Oradea, la capătul unui meci foarte disputat, CSU ocupă poziţa a 3-a în clasament, cu un total de 11 puncte, fiind la egalitate cu campioana României.

În tabăra Craiovei lucrurile nu merg tocmai bine. Rezultatele din cadrul campionatului nu sunt îmbucurătoare, motiv pentru care tehnicianul Andjelko Mandić şi-a depus demisia în cursul săptămânii curente. Funcţia de antrenor principal a fost preluată de sârbul Milan Nisić, fostul secund al lui Miodrag Perisić, astfel partida va avea un plus de atractivitate pentru iubitorii baschetului.

În etapa precedentă, Craiova a pierdut dramatic lupta cu “U” BT Mobitelco Cluj Napoca, după o repriză de prelungiri, scorul final fiind de 86-87. În Liga Balcanică, Craiova a reuşit două victorii, cu Levski Sofia şi cu KK Teodo Tivat şi a suferit o înfrângere cu KK Kumanovo, din Macedonia.

Din punct de vedere statistic, ardelenii stau mai bine la capitolul aruncări din interiorul semicercului, dar şi la cele de la mare distanţă , însă craiovenii marchează mai mult la linia de pedeapsă şi recuperează mai mult prin Travis Bureau.  Ultima confruntare între cele două echipe a fost câştigată de SCM U Craiova, în Sala Transilvania, cu scorul de 90-68.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ....
    Sunt curios cine va sta pe banca ( cei doi straini ) la meciul asta... interesant e daca alegerea stafului tehnic va fi pur sportiva ( forma jucatorilor nostri, tactica functie de adversar ), sau se va tine cont si de alte aspecte.....
    interesant meci, pacat ca nu e transmis la tv.

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!