Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci cu casa închisă astăzi la Cluj-Napoca

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.05.2017

Aproximativ 3000 de suflete sunt așteptate să asiste astăzi la meciul decisiv dintre U-BT Cluj și CSM CSU Oradea din Sala Sporturilor „Horia Demian”, după ce oficialii echipei gazde au anunțat că toate biletele au fost epuizate. 

În primă instanță tichetele de acces au fost disponibile joi, 11 mai, pe o platformă online, însă acestea s-au terminat doar în câteva ore conform organizatorilor. Totodată, aceștia au anunțat faptul că vineri, 12 mai, între orele 16:00 și 18:00 se vor putea achiziționa ultimele bilete de la casieria sălii, acolo unde s-a format o coadă încă din jurul orei 15:30, așadar toate tichetele puse spre vânzare s-au epuizat. 

Potrivit site-ului oficial al U-BT, întrucât cererea de bilete pentru meciul 5 a fost mult mai mare decât capacitatea arenei, în fața sălii va fi instalat din nou un ecran de mari dimensiuni. 

Pentru cei care nu au reușit să-și procure bilete la partida din această seară, DigiSport 4 va transmite în direct confruntarea cu începere de la ora 18:00. 

*Foto: Mircea Roșca (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    De ce
    De ce în astfel de momente nu avem polivalenta ,inițial lucrările de modernizare nu trebuiau să influențeze meciurile echipei...:( ne vedem in fața sălii

    cu 6 ani în urmă (13.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!