Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci facil pentru CSU Sibiu la Constanța

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.10.2013

Vineri 4 octombrie cu începere de la ora 16:00, la Constanța va avea loc partida dintre echipa gazdă Farul și CSU Sibiu. Partida contează pentru runda inaugurală a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

CSU Sibiu va porni cu dreptul în actuala ediție a LNBM. Acest e singurul lucru la care se pot gândi jucători sibieni înaintea partidei de la malul mării. Farul este o formație care s-a aflat în pragul desființări în această vară. Totuși au rămas pe prima scenă a baschetului românesc după ce Giurgiu a capitulat și astfel în actualul sezon nu se va retrograda.

Comparând cele două loturi nu putem decât să vedem că există o diferență uriașă între Farul și CSU Sibiu. Dacă în lotul lui CSU găsim nume precum Octavian Popa Calotă, Chrisopher Lee, Cristian Crăciun, Matija Ceskovic plus alți jucători de valoare, iar la Farul îi putem remarca doar pe tânărul Georgian Păun (împrumutat de la BC Timișoara) și pe Marian Minea.

Dorința de revanșă în fața fanilor. CSU Sibiu nu are voie să nu facă spectacol împotriva Farului pentru a șterge imaginea eliminării din Cupa României după ce timp de 3 reprize erau calificați în detrimentul lui BC Mureș.

Așadar la Constanța nu se așteaptă nimeni la un alt rezultat decât la o victorie a celor de la CSU Sibiu. Cu actualul lot, Farul nu poate emite pretenții în vreo partidă din LNBM. Totuși proiectul de la Constanța poate fi benefic pentru tinerii jucători care pot evolua mai mult minute iar echipele importante se pot gândi să-și trimită acolo tinerele speranțe pentru a avea multe minute jucate.

Partida de la Constanța dintre Farul și CSU Sibiu va fi arbitrată de Csender Andrada, Șerban Rosoaga si Dragoș Stan

       foto:csufans.ro*

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    Rectificare
    BC Farul a ramas in LNBM nu pentru ca s-a retras Giurgiu, ci pentru ca si-a castigat dreptul de a ramane in LNBM si pentru sezonul urmator, castigand in turul 2 de playout cu Miercurea Ciuc, astfel retrogradand Ciuc si Dinamo Bucuresti. BC Farul n-a depins de nicio alta echipa pentru a ramane in LNBM.

    cu 10 ani în urmă (03.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!