Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci facil pentru CSU Sibiu pe teren propriu cu Concordia Chiajna

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.02.2014

LNBM

Etapa XVII

Sala Transilvania

14.02.2014

Ora 18:00

14-3   1-16

Etapa cu numărul XVIII programează la Sibiu duelul dintre CSU din localitate și Concordia Chiajna. Meciul demarează de la ora 18:00 și se desfășoară în Sala Transilvania.

CSU Sibiu are de îndeplinit o singură formalitate în meciul cu Concordia Chiajna. Ilfovenii fac parte din trio-ulechipelor din LNBM care nu pot emite pretenții alături de Farul și Timba. Acest meci pică la fix pentru formația lui Misa Perisic deoarece vin după o înfrângere la Cluj iar acestă partidă poate fi începutul unei noi serii câștigătoare.

Concordia Chiajna s-a despărțit și de ultimul străin rămas în lot. După ce Aleksandar Vuletic a plecat în Slovacia, Nemanja Petrovic i-a părăsit pe glabeni-verzi pentru o aventură în Irak la formația condusă de Eugen Ilie. Astfel echipa aflată la primul sezon din istoria clubului în LNBM a rămas fără liderii de la toate capitolele.

Partida tur dintre cele două formații a fost câștigată de CSU Sibiu cu scorul 86-62. Aceea a fost prima întâlnire din istoria celor două cluburi.

CSU Sibiu are un unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii ani. Cu o zestre de 13 victorii și 4 înfrângeri sibienii se află în fotoliu de lider a LNBM, la egalitate cu campioana en-titre CSU Asesoft Ploiești.

Concordia Chiajna este lanterna roșie a campionatului. Ilfovenii au strâns o singură victorie în 17 partide disputate. Farul Constanța este în aceiași situație cu Concordia însă „marinari” au un meci mai mult jucat care le-a adus un punct în plus în clasament.

Așadar de ziua îndrăgostiților, iubitorii baschetului de la Sibiu sunt invitați să asiste la o partide care pleacă cu o favorită mai mult decât certă și anume echipa gazdă CSU Sibiu.

 

foto: Răzvan Păsărică(rpressport.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Cu atatea lanterne in campionat fiecare echipa cu "pretentii" prinde cate un meci usor in care sa"isi linga ranile" sau sa integreze un jucator nou! Pentru moralul Sibiului meciul asta vine la fix!

    cu 10 ani în urmă (13.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    Sibiu
    13 victorii-4 infrangeri.Sper sa-l vedem titular pe BJ in urmatoarele 2 meciuri.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!