Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci important pentru BC Timişoara contra Mureşului

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
07.02.2014

Liga Națională

Etapa 17

sâmbată, 8 februarie

ora 17:15

sala ”Constantin Jude” Timisoara

8-8 Fișa meciului 11-5

sursa foto: www.facebook.com/baschetclubtimisoara

 

Etapa a 17-a a Ligii Naționale programează pentru sâmbătă, 8 februarie, de la ora 17:15 partida dintre BC Timișoara și BC Mureș Târgu Mureș. În tur, mureşenii s-au impus cu 91-87, în ciuda unei prestații excelente a lui Zlatko Jovanovic, care a marcat 30 de puncte. 

BC Timișoara se află pe locul 9, la numai un pas de locurile de play-off, cu 8 victorii și tot atâtea înfrângeri. Timișorenii au pierdut la limită, după două reprize de prelungiri ultima partidă, cea cu CSU Asesoft. BC Mureș ocupă locul 3, cu 5 înfrângeri din 16 meciuri. De remarcat faptul că oaspeţii de sâmbătă au pierdut ultimele două partide, contra Sibiului și Piteștiului, după o serie de 9 victorii consecutive.

Un amănunt interesant în confruntarea dintre cele două echipe este prezența a trei foști componenți ai echipelor timișorene în actuala formație a Mureșului. Dan Paltinişanu este un simbol al BC Timișoara și fost elev al lui Dragan Petricevic, Ivan Jelenic a jucat sezonul trecut 16 meciuri în tricoul alb-violet și Denham Brown a fost căpitan al Timbei Timișoara. 

Pentru timișoreni meciul este unul foarte important din perspectiva menţinerii contactului cu primele 8 echipe ale clasamentului. Pentru acest obiectiv, jucătorii care au arătat o formă în creștere sunt principalele arme ale antrenorului Dragan Petricevic. În principal este vorba de Nikola Gacesa, Darren Fenn, Jason Conley și Anthony Lee. Jucătorii accidentați din lotul bănățenilor sunt, în continuare, Vladimir Panic și Nikola Vasojevic. 

La BC Mureș antrenorul Srecko Sekulovic va aborda meciul bazându-se pe jucători precum Alexandar Mladenovic, Ivan Ivanovic, Vaidotas Peciukas sau Ivan Jelenic, dar nu trebuie scoşi din ecuaţie nici Paltinişanu ori Brown.

Partida dintre BC Timișoara și BC Mureș Târgu Mureș va fi transmisă în direct pe DigiSport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!