Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci tare în Bănie între SCM U Craiova și BC CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.10.2018

SCM U Craiova primește vizita lui BC CSU Sibiu în etapa a 3-a din Liga Națională de Baschet Masculin - ediția 2018/2019, grupa valorică A. Partida va demara sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 19:30 în Sala Polivalentă din Craiova.

Echipa antrenată de Aleksandar Todorov va juca primul meci în acest sezon pe teren propriu. Oltenii au avut amânat meciul din prima etapă programat pe teren propriu în fața celor de la CSA Steaua București. SCM U Craiova a debutat în etapa a doua pe terenul celor de Dinamo Știința București, meci în care a reușit să se impună cu scorul de 95-89. Oltenii au etalat un joc ofensiv bun și la final 5 dintre jucători aveau să termine cu minim 10 puncte marcate.

Echipa vizitatoare, BC CSU Sibiu, se deplasează la Craiova cu un moral bun. Echipa lui Dan Fleșeriu a câștigat primul meci al sezonului, tot în fața lui Dinamo cu scorul de 96-92 iar în etapa a 2-a a câștigat mult mai clar pe teren propriu în fața celor de la BCM U Pitești cu 95-69. Kevin Hardy a început excelent acest sezon și are o medie de 20 de puncte pe meci după primele două jocuri. Monyea Pratt a impresionat în meciul cu formația din Pitești când și-a trecut în cont primul triple-double al sezonului.

SCM U Craiova și BC CSU Sibiu s-au întâlnit într-o partidă de verificare în presezon. Echipa de pe Cibin a câștigat cu 74-67.

Ultima întâlnire din competițiile oficiale a avut loc în playoff-ul sezonului trecut. BC CSU Sibiu a câștigat în Bănie cu scorul de 85-84 și închidea seria din primul tur de playoff cu 3-0 la general.

Meciul de mâine (20.10) dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu va fi arbitrat de o brigadă de arbitrii formată din Bogdan Podar, Șerban Rașoga și Mate Stretea. Jocul va putea fi urmărit în direct pe internet, pe canalul de YouTube al FRB TV.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!