Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci ușor pentru BC Mureș în etapa a șasea

Noémi Csiki

Noémi Csiki
01.11.2013

Liga Naţională
Etapa 6

sâmbătă, 2 noiembrie
ora 18:00

 Sala Sporturilor Tîrgu Mureș

2-3 Fişa meciului 0-5

În etapa a șasea a LNBM, BC Mureș va primi vizita Concordiei Chiajna, echipă deocamdată fără victorie în stagiune. Până acum, BC Mureș și-a câștigat toate meciurile de acasă și a pierdut toate partidele jucate în deplasare. În partida de sâmbătă mureșenii își vor păstra, probabil, statutul de neînvinși pe teren propriu, Chiajna fiind un adversar accesibil. Ar fi o surpriză de proporții dacă prima victorie a Concordiei s-ar înregistra la Tîrgu Mureș.

Deși meciul este unul ușor pentru elevii lui Sekulovic, antrenorul mureșenilor are, și de această dată, niște decizii de luat. Tocmai pentru că adversarul este accesibil, o victorie este importantă pentru BC Mureș. Sekulovic ca trebui să decidă și care dintre cei șapte stranieri va rata această partidă: dacă va combina pentru un joc cât mai eficient, sau dacă va alege să odihnească unul dintre jucătorii-cheie, de care va fi mai mare nevoie la meciurile mai dificile. Până acum, Martinic a fost folosit între 35 și 40 de minute în fiecare etapă, Ivanovic a jucat și el peste 30 de minute pe meci în medie. 

Meciul va începe sâmbătă la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș și va fi transmis în direct pe internet, la adresa bcmures.ro/live. Arbitrii partidei vor fi Andrada Csender, Cosmin Prișcă și Cristian Trofim, iar comisarul FRB, Mihai Caraion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!