Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul BCM U Pitești vs BC Mureș este în direct pe internet

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.10.2013

Meciul dintre BCM U Pitești și BC Mureș, programat pentru sâmbătă (12.10), la Sala Sporturilor din Trivale, cu începere de la ora 18:00, contând pentru etapa a 3-a în Liga Națională de baschet masculin - ediția 2013/14, poate fi urmărit în transmisiune directă pe internet.

Devenită deja obișnuință, partidele echipei BC Mureș netelevizate, sunt disponibile în transmisiune în directă pe internet prin intermediul eforturilor depuse de suporterii echipei vicecampioane. Astfel, aceștia au primit aprobarea clubului din Pitești, organizatorul evenimentului din această seară, pentru transmiterea în direct (video) a meciului din această seară.

Partida poate fi urmărită AICI sau accesând următoarea adresă URL: www.bcmures.ro/live.

Informații despre meci

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!