Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul Gaz Metan Mediaș vs SCM U Craiova va fi amânat

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.11.2013

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și SCM Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 10-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14, va fi amânat. Confruntarea ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă (30.11), la Mediaș.

Conducerea clubului din Craiova a solicitat reprogramarea acestui joc invocând calendarul încărcat al echipei în Liga Balcanică. Formația pregătită actualmente de către Milan Nisic joacă la mijlocul acestei săptămâni în Bulgaria, pentru ca în cursul săptămânii următoare să aibă programate două partide în Kosovo. Călătoriile se fac pe șosea, astfel încât se pierde foarte mult timp pe drum și în același timp crește oboseala, respectiv riscul unor eventuale accidentări.

Gaz Metan Mediaș a acceptat propunerea Craiovei. Ardelenii sunt angrenați în FIBA EuroChallenge, având astfel posibilitatea de a se concentra asupra jocului cu BC Kiev, din etapa a 4-a în Grupa D a competiției.

Cel mai probabil meciul dintre Mediaș și Craiova, se va disputa în anul 2014.

Remarcabil este faptul că la nivel de conducere cele două cluburi au găsit cale de comunicare în pofida problemelor consemnate între anumiți jucători ai acestor echipe în playoff-ul precedentei ediții de campionat.

15 comentarii la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    In fapt
    Dincolo de facila motivatie a sezonului incarcat si gratie marelui caracter dovedit de cele doua conduceri,ambele grupari sunt de fapt sub sceptrul deznadejdii unui potential sezon ratat complet si nu au curajul sa-si asume riscul confruntarii directe acum,perdanta confruntarii avand in respectiva situatie sanse mult diminuate de a prinde play off-ul.Ca atare,ambele isi pun mari sperante,desi e un soi de blana ursului din padure,in pauza de iarna,cand preconizeaza schimbarile de lot si solutiile miraculoase de redresare.

    cu 10 ani în urmă (26.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr :

    Totusi
    se poate prinde un loc de PO, Steaua nu mi se pare o echipa de primele 8. Si Mediasul poate depasi Pitestiul si Timisoara.

    cu 10 ani în urmă (26.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      atentie
      Citeste fara graba ce am scris,uita-te totodata asupra programului jocurilor si o sa te lamuresti.Deasemenea,toata lumea care intra in PO evident ca doreste sa urce cat mai sus posibil,sa-si joace sansa,mai ales in conditiile echilibrului atat de pronuntat din acest sezon,caz in care,repet,locul 8 de fapt nu ofera nicio perspectiva,niciuna dintre echipele din campionat neavand forta de a trece de Asesoft intr-o suita de meciuri eliminatorii.

      cu 10 ani în urmă (26.11.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe rmefr:

      Mi se pare buna
      mentalitatea americana. Nu conteaza cu cine joci in PO, important este sa ajungi acolo.

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      mda
      Nu spun ca e rea,spun doar ca toti,indiferent ca declara sau nu asta ca obiectiv,doresc sa ajunga cat mai sus posibil si implcit urmaresc culoarele favorabile.

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    Corect
    Foarte corecta observatia cu Asesoftul. In aceste conditii e mai bun locul 6 sau 7 decat locul 4 sau 5.
    Si despre amanarea meciului asteptam opinia domnului Lungu ca el detine adevarul absolut.

    cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      play off
      Situatia cu echipele calificate in play off se cam clarifica.Farul, Chindia si Timba sun clar pe dinafara. BC Timisoara a inceput cu concedierea antrenorului si inghetarea salariilor, deci e cam clar (nu are cum Timisoara cu lotul actual sa bata Sibiul - una din conditiile obligatorii pt deblocarea salariilor.
      La Gaz Metan au reinceput grevele pt plata salariilor.
      Deci mai ramane un singur loc. Eu sper ca macar pt acest loc sa exista lupta pana la finalul campionatului pt ca avem si asa prea multe meciuri fara miza.

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      @soso
      Cu actuala organizare din campionat, si cu insecuritatea financiara a tuturor echipelor din LNBM nimeni nu e scutit de surprize neplacute.
      Nici macar Oradea.
      Nu ca as dorii asa cuiva (dincontra va urez sa castigati campionatul ptr ca deja de 4-5 ani ani incet incet va apropiati de acest deziderat).
      Totusi, daca maine RDS-RCS da de o probema (fie de ordin financiar, fie de ordin politic, etc) de unde crezi ca se va taia prima data din costuri?
      DGV cel mai nou sponsor al vostru e in moarte clinica de ani de zile, asa incat fara sustinerea celor de la Luxten, nu ar avea nici cum sa-si plateasca salariile, daramite sa cumpere gazul care il distribuie in oras.
      Daca un alt sponsor nu ar beneficia de contracte cu autoritatile locale in domeniul cinstructiilor, din nou se poate crea o gaura in bugetul echipe.
      Doar unul din sponsori daca nu poate sa vina cu sumele promise, deja ceilalti vor avea o problema sa umple golurile, asa incat...

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    pentru noi e bine....
    Avand in vedere vremea...ninge asa frumos acum in craiova... eu zic ca solicitarea conducerii craiovene e indreptatita, se pierdea mult timp pe drum. Eu zic ca trebe sa le multumim mediesenilor pentru ca au acceptat... si sa speram ca atunci cand se va juca sa fim calificati si unii si altii.

    cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ha,ha,ha
      Ce comentariu elegant si cu fandare,parca lucrezi in PR...

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      PR.....?
      Ce inseamna? Poate imi pun CV-ul acolo daca zici ca mi se potriveste...

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    !
    Mai e cale lunga pana la calculele de playoff, cine cu cine joaca.
    Si in final daca vrei sa castigi campionatul, la un moment dat tot nu ii vei putea evita pe Ploiesteni si va trebuii sa joci cu ei, asa ca...nu iti poti baza performanta in playoff pe faptul ca altii ii vor elimina.

    cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    • tzontzolino:

      re
      Cale lunga? Pai avem 14 echipe - Farul, Chiajna, Timba si mai nou posibil Timisoara. Mai pica si Gazul, eventual Pitesti sau Mures si ai play-off gata. Ploiesti daca nu trece mai departe in EuroCup va da afara probabil pe Lee, Dunn si Marshal oricum rateaza mult. Jonte nici nu se stie de el, Burlacu va mai imbatrani putin deci cu putin noroc bati si Ploiestiul.

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    ....
    Anul trecut pe final multe echipe si-au calculat pasii, numai sa evite Ploiestiul.

    cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      corect pana la un punct
      Calculele acelea se fac in ultimele etape, si pana acolo mai e cale lunga. Se mai pot intampla inca multe.
      Priveste retrospectiv, cate etape au trecut, si cate evenimente au fost in LNBM, care au dat peste cap tot ce se presupuena sau spera de catre unii si altii, in presezon.

      cu 10 ani în urmă (27.11.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!