Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul cu Farul este un antrenament la malul mării pentru CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.02.2014

LNBM

Etapa XX

Miercuri, 26 februarie 2014

Ora 18:00

1-19   14-5

Etapa cu numărul XX programează la Constanța partida dintre Farul și CSU Asesoft Ploiești. Acest meci va începe la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Constanța.

Partida dintre cele două echipe nu este una în care să existe dubii asupra învingătoarei ci doar asupra diferenței de scor dintre ele. Chiar dacă CSU Asesoft Ploiești s-a chinuit în acest an în partidele din deplasare, acolo unde a suferit singurele 5 înfrângeri, Farul nu este o echipă care să emită vreo pretenție.

Cu un lot format din jucători autohtoni, majoritatea tineri, Farul nu a învins decât pe Timba în acest sezon. În partida tur de Ploiești, Asesoft s-a impus cu scorul 92-57, dar atunci și echipa ploieșteană a folosit o garnitură cu mulți tineri.

Farul a rămas fără Georgian Păun, cel mai bun recuperator și cel mai eficient jucător al echipei, care s-a întors la echipa „mamă”, BC Timișoara. Astfel Cezar Stănescu rămâne principalul om al marinarilor. Acesta are o medie în acest de 13.5 puncte pe meci.

CSU Asesoft Ploiești cel mai probabil își va menaja câteva piese importante la această partidă, la fel ca și la meciul tur.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Farul Constanţa bdevil :

    Corectare
    Farul nu a invins pe Timba, ci pe Chiajna. Mai multa atentie la redactare.

    cu 10 ani în urmă (25.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!