Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul dintre CSU Sibiu și CS Phoenix Galați, amânat din cauza vremii

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
06.01.2017

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Phoenix Galați, programată să se dispute sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 18, la Sala Transilvania din Sibiu, a fost amânată după ce echipa oaspete a anunțat că nu poate efectua deplasarea din cauza vremii nefavorabile.

Galațiul se află, alături de alte cinci județe din sud-estul țării, sub cod roșu de viscol, potrivit meteorologilor.

„Datorită vremii nefavorabile, echipa din Galați ne-a anunțat, în urmă cu puțin timp, că nu poate efectua deplasarea spre Sibiu în vederea disputării partidei programate pentru mâine, 7 ianuarie, ora 18:00, la Sala Transilvania”, transmit reprezentanții clubului sibian.

Aceștia mai spun că vor reveni cu un comunicat oficial în momentul în care se va lua o decizie cu privire la data la care se va reprograma meciul.

Partida dintre BC CSU Sibiu și CS Phoenix Galați era înscrisă în etapa a XV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

 

*foto: Facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!