Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meciul dintre FCC ICIM Arad și CS SCM Timișoara încheie turneul de la Oradea

Andreea Vlase

Andreea Vlase
18.03.2018

Duelul vecinelor din vest închide astăzi turneul de la Oradea. FCC ICIM Arad și CS SCM Timișoara joacă pentru a 5-a oară în acest sezon. Galben-albastrele și-au asigurat locul 6 înainte de play-off, iar timișorencele vor fi pe 7.

Ultimul meci de la turneul grupei 6-9, găzduit de Arena Antonio Alexe, este cel dintre vecinele FCC ICIM Arad și CS SCM Timișoara. Cum rezultatul nu mai poate schimba configurația clasamentului, partida contează doar pentru palmares și orgoliu.

Cele două echipe sunt vecine de clasament. Arădencele ocupă locul 6 cu 28 de puncte (10 victorii și 8 înfrângeri). Alb-violetele sunt pe 7 cu 26 de puncte (8/10). Vor începe play-off-ul de pe aceste poziții. Adversarul ICIM-ului va fi Olimpia CSU Brașov, în timp ce timișorencele vor întâlni pe CSM Satu Mare.

Va fi a 5-a întâlnire oficială între cele două echipe, după ce s-au întâlnit în primul tur al Cupei României și în prima fază a sezonului regulat. Fiecare formație și-a câștigat meciurile de acasă. Timișorencele s-au impus cu 69-64 în cupă, iar returul le-a revenit galben-albastrelor cu 59-57. Ambele au mers mai departe la Final 8, cu arădencele ca lucky loser. La Sfântu Gheorghe amândouă echipele s-au oprit în semifinale. În campionat a fost 73-63 la sala Constantin Jude, iar returul le-a revenit arădencelor cu 93-80.

În primele două zile de la Oradea au fost victorii pentru cele două echipe. FCC ICIM Arad a început cu 81-44 în fața ultimei clasate, Sirius Târgu Mureș, iar în al doilea s-a impus cu 69-45 cu CSU Alba Iulia. Acel succes a asigurat locul 6 pentru arădence la finalul sezonului regulat.

Timișorencele au câștigat în prima zi cu 66-47 în compania celor de la CSU Alba Iulia. Sâmbătă a fost 68-49 în duelul cu Sirius Târgu Mureș. În acel meci au evoluat doar jucătoare autohtone, după ce mureșencele au rămas fără straniere, ia bănățencele au odihnit cele două americance rămase în lot.

Meciul dintre FCC ICIM Arad și CS SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 18, la Arena Antonio Alexe. Vor arbitra Amalia Marchiș, Mate Stretea și Vlad Potra, supervizați de Viorel Constantinescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!