Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul trei al finalei are loc duminică, 24 mai

Paul Olar

Paul Olar
23.05.2015

Liga Națională

Finala

Meciul III

Sala Sporturilor din Târgu Mureș

 0  Fișa meciului  2

BC Mureș Târgu Mureș joacă ultima carte în finala Ligii Naționale de baschet masculin. Gruparea antrenată de Audrius Prakuraitis primește vizita lui CSU Ploiești, în jocul trei al seriei, programat duminică, 24 mai.

Transmisă în direct de către postul Digi Sport, încleștarea va demara la ora 19:00. Formația prahoveană se află la un pas distanță de titlul național, după ce și-a adjudecat primele două întâlniri. Acestea s-au disputat la Sala „Olimpia”, rezultând în scorurile de 79-70, respectiv 81-67.

Povestea jocului întâi s-a axat în jurul absențelor mureșene. Datorită unor erori proprii, formația tigrilor nu a putut conta pe aportul lui Filip Adamovic. De asemenea, pe parcursul disputei, baschetbaliștii Kyndall Dykes și Adrian Tudor s-au confruntat cu accidentări. Ploieștiul a profitat de aspectele aminite, iar Cătălin Burlacu și-a condus coechipierii spre victorie. Veteranul lui Asesoft a fost completat excelent de către Ivan Zigeranovic și Marius Runkauskas.

Cu Filip Adamovic și Kyndall Dykes apți, BC Mureș a inaugurat meciul secund în forță, adjudecându-și sfertul inaugural. Campioana României a dat semne de revenire, astfel că Jonte Flowers a pus umărul la o revenire în actul doi. Trebuie precizat că trupa lui Sașa Ocokoljic s-a impus în fiecare dintre sferurile următoare, pentru a repurta o victorie la 14 puncte diferență.

Disputa va fi arbitrată de o brigadă alcătuită din Ciprian Stoica, Marius Ciulin și Sorin Drugău. Dacă BC Mureș obține un rezultat pozitiv, partida a patra va avea loc luni, 25 mai.

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!