Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Medvedj despre Play-Off: "Este nevoie de concentrare, muncă asiduă și luptă U!"

Paul Olar

Paul Olar
24.04.2014

"Derby-ul Ardealului" își consumă un nou episoad cu ocazia primei runde a Play-Off-ului, ediția 2013/2014. Clujenii se duelează cu CSU Sibiu vineri, respectiv sâmbătă, într-o atmosferă incendiară, după cum se așteaptă și Miljan Medvedj.

Fundașul sârb a avut cuvinte de laudă la adresa "vulturilor", mărturisind că un succes repurtat în Sala "Transilvania" i-ar da motive de satisfacție.

Meda, cum vezi disputele cu CSU Sibiu?

Va fi o serie foarte grea cu Sibiul, este derby-ul Ardealului. Pentru mulți, echipa din Sibiu a fost considerată surpriza campionatului, dar pentru mine nu a fost așa. Sibiul este o grupare foarte puternică, care a jucat în sezonul regulat un baschet excelent. Ei revin după câțiva ani în play-off și își doresc cu sigranță o clasare cât mai bună. Și noi ne vrem să arătăm că merităm să fim în primele patru formații ale campionatului.

Ultima încleștare oficială a voastră a avut loc acum aproape trei săptămâni. Constituie acest aspect un dezavantaj?

Nimănui nu îi place pentru că jucătorii își ies din ritm. După ce am jucat într-un anumit ritm un campionat întreg, acum a urmat o pauză și ne-am ieșit din formă. Consider că este un mare dezavantaj pentru toate echipele pauza de trei săptămâni.

Veți fi mulțumiți cu o victorie în primele două confruntări?

Da, ar fi foarte bine pentru noi să obținem o victorie în primele două partide de la Sibiu. Totuși, noi, ca echipă, mergem la Sibiu pregătiți să obținem victorii în ambele meciuri. Știm că ne așteaptă partide foarte dificile în fața unei săli pline.

Este seria "U" vs Sibiu cea mai echilibrată dintre cele propuse de Play-Off-ul actualei stagiuni?

Da, va fi un duel Cluj vs Sibiu foarte echilibrat, dar și restul partidelor din primul tur sunt echilibrate. Chiar și meciul Ploiești cu Rovinari este echilibrat, a văzut toată lumea ce s-a întâmplat în Cupa României. Este nevoie de concentrare, muncă grea și luptă U!

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!