Stiri Liga I Masculin

Memorialul “Vladimir Arnautovic”, la a doua ediţie

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.12.2017

dado arnautovic

CSU Ploieşti organizează pentru al doilea an la rând Memorialul „Vladimir Arnautovic”, în cinstea antrenorului sârb plecat mult prea devreme dintre noi, la vârsta de 43 de ani.

Evenimentul are loc duminică, începând cu ora 17:00 la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti. Printre surprizele pregătite de organizatori se numără şi un meci amical cu o echipă internaţională, cât şi demonstraţii de baschet din partea juniorilor clubului universitar.

Comunicatul integral al CSU Ploieşti în cele ce urmează:

Clubul Sportiv Universitar Ploiești are deosebita plăcere de a vă invita duminică, 17 decembrie, cu începere de la ora 17:00, la Sala Sporturilor “Olimpia”, la cea de-a II-a ediție a Memorialului “Vladimir Arnautovic”. Evenimentul dedicat regretatului antrenor sârb, plecat prematur dintre noi la vârsta de 43 de ani, se va desfăşura pe parcursul a aproximativ trei ore și va cuprinde o serie de activități cu mare priză la public. Printre surprizele pregatite se afla și un meci amical internațional, așa cum v-am obișnuit încă de la prima ediție, desfășurată pe 17 decembrie 2016. Iar pentru că Proleasing Grup susţine performanţa, pe teren şi în business, întregul eveniment este „powered by Proleasing Grup”.

După ce, în urmă cu exact un an, Sala Olimpia a găzduit în tribunele sale aproximativ 2.000 de spectatori veniți să-i aducă un omagiu celui care a fost cel mai de succes antrenor străin din istoria baschetului românesc la nivel de club, Clubul Sportiv Universitar Ploiești a luat decizia de a păstra aceeași rețetă de succes și în acest an. Astfel, evenimentul va debuta, la ora 17:00, cu un scurt montaj video ce va rememora momentele frumoase și încărcate de glorie trăite în arena campionilor alături de regretatul tehnician sarb. Apoi, pe parchetul sălii vor păși, în apaluzele dumneavoastră, baschetbaliștii echipei noastre “sub 14 ani”, ce vor susține un meci amical împotriva unei grupări de top din Serbia. Este vorba despre Mega Bemax, reprezentanta uneia dintre cele mai puternice școli de baschet din țara vecină şi echipa care, în sezonul precedent, a reușit să învingă unul dintre coloșii Serbiei - Steaua Roșie Belgrad. Delegația sârbă va sosi la Ploiești în cursul serii de vineri, iar clubul nostru le va fi gazdă oficială, urmând să le acordăm oaspeților noștri și câteva momente de recreere la Casa Poporului, Therme sau la “Cuțitu d'Argint”, la Sinaia, pe Valea Prahovei.

Nu vor lipsi, în pauzele meciului propriu-zis, nici demonstrațiile de baschet ale tuturor grupelor de juniori din cadrul clubului CSU Ploieşti, care au pregătit momente de îndemânare și exerciții interesante în ultimele săptămâni, alături de antrenorii noștri. Ca de fiecare dată, la astfel de evenimente, majoretele își vor face și ele apariția pe parchetul Sălii Olimpia și promit să încânte publicul cu câteva coregrafii de Crăciun, special alese pentru acest eveniment. La final, după premierea tuturor copiilor și juniorilor, memorialul se va încheia pe ritmurile melodiei “Ruska Ruska”, una dintre favoritele mentorului nostru, profesorul Vladimir Arnautovic.

Invităm alături de noi toţi ploieştenii iubitori de baschet, dar şi pe cei care îşi amintesc cu drag de cine a fost Vladimir „Dado” Arnautovic, pentru un eveniment special!


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!