Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mesaj emoţionant al lui Goran Martinic pentru fanii mureşeni

Eduard Popa

Eduard Popa
23.09.2017

goran martinic

Goran Martinic şi-a anunţat oficial plecarea de la BC Mureş, după două sezoane petrecute la echipa ardeleană. Martinic a lăsat şi un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare pentru suporterii mureşeni.

“Dragi Mureşeni!

Vreau să vă spun că în această dimineaţă voi pleca de la Mureş. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru perioada frumoasă petrecută la Mureş. Îmi pare rău că a trebuit să plec în acest fel. Sper ca toţi înţelegeţi decizia mea. Mi-aş dori să mă întorc într-o zi. V-am privit pe toţi ca pe prietenii mei, nu ca pe fani şi îmi va fi dor de toţi.

Vreau să le mulţumesc antrenorilor (Barnabas Szaszgaspar, George Trif şi Cristian Jakab) şi preşedintelui Beres Lorant pentru sprijin. Sper că vor rezolva problemele şi că Mureş va fi la fel ca înainte. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Hujhujhajra”

Vezi mesajul transmis de Martinic pe facebook: 

martinic mesaj facebook

Martinic a sosit la Târgu Mureș în 2013, evoluând un sezon pentru aceștia. În sezonul 2014/2015 a evoluat în Ungaria, urmând ca în 2015 să se întoarcă la mureșeni, echipă alături de care a jucat finala Ligii Naționale. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Primorka, Novi Sad, Vojvodina, CSM București și Falco KC.

În sezonul precedent, Martinic a reușit 18.1 puncte, 3 recuperări, 7.1 pase decisive, 20.3 la eficiență în aproximativ 36 de minute petrecute pe parchet. Potrivit surselor Total Baschet, Martinic este foarte aproape să ajungă la SCM U Craiova.

În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele clubului BC Mureş, Lorant Beres, a confirmat că echipa se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care a anulat meciul de pe 24 septembrie, prin care urma să prezinte lotul pentru următoarea stagiunii:

“Am anulat acest eveniment din cauza faptului că am decis să restructurăm clubul. Aici este vorba şi de lotul echipei. Am început discuţiile cu toţi jucătorii, cu antrenorii, în ceea ce înseamnă salariile, pentru că dorim să mergem cu un buget realist, cât de cât să putem să ne onorăm angajamentele. Nu mi s-a părut corect să prezentăm lotul echipei şi apoi să mergem în campionat cu alt lot. S-ar putea ca unii jucători să plece.”

, a spus preşedintele BC Mureş vineri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit conducerii clubului, nici DeMarius Bolds nu va mai continua alături de BC Mureş. Acesta şi-a găsit un angajament în străinătate.

Problemele financiare pentru BC Mureş au reapărut după ce autorităţile locale au decis să nu mai sprijine financiar echipa de baschet. Mai multe detalii AICI.

*foto: captura facebook Goran Martinic/ Csaba Toth

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Pacat
    Pacat ca se adevereste ceea ce am spus de doi ani, cand unii ma luau in bataie de joc....pacat ca cel mai bun centru medical pe boli cardiovasculare sa ramana fara echipa !!!!
    Succes oricum !

    cu 6 ani în urmă (23.09.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tigertiger11 :

    Thank you Goran!
    Thanks for everything Goran! I am sorry that you're leaving, but i understand. I wish you well and hopefully one day our club will be in a position to lure you back and treat you as well as you play and as you deserve.

    cu 6 ani în urmă (23.09.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Trist !
    Pacat...

    cu 6 ani în urmă (23.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    transfer
    sa vina la iasi

    cu 6 ani în urmă (24.09.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    Martinic
    Foarte trist, dar adevărat!
    Mult succes prieten drag, și te așteptăm cât de curând înapoi ACASĂ

    cu 6 ani în urmă (24.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!