Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mesajul lui Cristi Crăciun înainte de meciul decisiv cu "U"-BT Mobitelco

Paul Olar

Paul Olar
07.05.2014

CSU Sibiu dă piept cu "U"-BT Mobitelco, în meciul decisiv al primului tur de Play-Off, iar Cristi Crăciun, căpitanul "vulturilor", a transmis un mesaj pe o cunoscută rețea de socializare. Căpitanul sibian le promite fanilor că elevii lui Perisic vor da totul pentru o victorie ce să îi ducă în semifinalele campionatului.

 “Dacă ai între 5 și 95 de ani și locuiești în Sibiu sau împrejurimi, miercuri după-masă nu ai voie să lipsești din sala Transilvania. În galben sau negru, îmbrăcat sau dezbrăcat, că mă urăști sau că mă iubești, că după meci mă iei în brațe sau nu mă mai saluți, nimic nu mai contează. Miercuri noi “mâncăm” terenul…..dar voi tre’ sa rupeți sala. Vă rog pe toți care iubiți (sau nu) echipa asta, să veniți miercuri la sală." A spus Crăciun, citat și de stiridesport.ro.

*Foto: csufans.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    bravo Cristi
    asta determinare...
    o infrangere nu inseamna capat de viata,
    insa o asemenea dorinta de a lupta insemna totul in viata.
    ...si fanii baschetului iti multumesc.

    cu 9 ani în urmă (07.05.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    Asta e totul
    Unde este suporterul lui Asesoft , care dupa meciul din campionat pierdut de noi la ei acasa spunea ca fanii lui Asesoft nu s-au sinchisit sa se inghesuie pentru a vedea "veleitatile baschetbalistice ale lui Cristi Craciun" , ei fiind obisnuiti cu reprezentatii de gala din competitiile europene.
    Ti-am raspuns atunci si ti-am dat exemple pentru ce inseamna Cristi pentru echipa noastra , chiar daca nu e la fel de spectaculor precum Lee sau Mohamed , cateodata mai conteaza si altceva...aici aici inca un exemplu. Iti garantez ca din gura celor doi mai sus mentinati nu o sa auzit niciodata asemenea cuvinte de determinare si lupta pentru echipa si suporteri..
    Hai CSU !!!

    cu 9 ani în urmă (07.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!