Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mişa Perišić: “Nu avem tot lotul la dispoziţie”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
05.12.2013

După înfrângerea cu BC Timişoara, CSU Atlassib Sibiu are o nouă misiune dificilă. Ardelenii primesc vizita formaţiei CSU Ploieşti. Tehnicianul Miodrag Perišić a declarat că vor întâlni cea mai bună echipă a campionatului, dar elevii săi vor da totul în această partidă.

“Vom întâlni o echipă extrem de serioasă, cea mai bună echipă a Asesoftului din toate timpurile. Au rezultate bune în Eurocup, unde au jucat fantastic. Ne aşteptăm ca sâmbătă sala să fie plină, vom încerca să dăm totul pe teren şi să obţinem cel mai bun rezultat.

Avem ceva probleme cu accidentările, un lucru nu tocmai bun, vom vedea în ce formulă vom începe, cine este apt pentru meci, dar un lucru este clar, nu avem tot lotul la dispoziţie.  Dar avem jucători suficienţi pentru a lupta pentru victorie, pentru culoarea acestei echipe. Sper că vom face un meci bun şi sper să câştige cel mai bun. Asesoft este o echipă foarte bună, cu jucători buni pe toate poziţiile. Ne vom da sufletul pe teren şi poate îi vom surprinde. În mod clar sunt cei mai buni din ligă, dar avem dreptul de a spera.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!