Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: "Am abordat o atitudine diferită"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
21.02.2014

O nouă victorie în tabăra elevilor lui Miodrag Perišić, de data aceasta împotriva formației Timba Timișoara, scor final 88-56. Tehnicianul ex-iugoslav a declarat la finalul partidei că atitudinea elevilor săi a fost cea care a făcut diferența în această partidă.

"Meciul de astăzi a fost unul mai bun decât cel de săptămâna trecută, am jucat mai bine. Am abordat o atitudine diferită și datorită acestui lucru în primul sfert ei nu au marcat decât 6 puncte. Sper că oamenilor care au venit la sală în această seară le-a plăcut prestația echipei. I-am avut accidentați pe Ban, Calotă și puțin Austin și nu am vrut să forțăm."

Foto: Turnulsfatului.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!