Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: "Am dat totul pe teren"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
07.05.2014

Drumul lui CSU Sibiu în stagiunea 2013/2014 s-a oprit odată cu duelul decisiv împotriva lui "U"-BT Mobitelco. Clujenii s-au impus cu scorul de 72-74, însă deși dezamăgit de rezultat,  Miša Perišić și-a lăudat echipa, declarând următoarele.

"Ar trebui să vorbim despre toate cele 5 meciuri. A fost o serie foarte strânsă, am știut încă de când aveam 2-0 că va fi foarte greu, toată lumea credea că vom câștiga. A fost foarte greu fără Šarović, nu putem avea alibi, dar este un jucător cu experiență. Să spunem că într-un meci îi putem păcăli, al doilea poate fi diferit, dar într-o serie de 5 meciuri este foarte greu. Ei au avut noroc că nu au avut niciun jucător accidentat, în niciun caz nu doresc nimănui să aibă accidentări. Dar ei au fost în formulă completă, dar întreagă strucutra a echipei noastre a fost schimbată în lipsă lui Sarovic. Într-un moment l-ar fi schimbat pe Chris, am fi putut crea diferit, am fi putut fi diferiți, însă acum este prea târziu. Vreau doar să  spun că a fost un handicap în 5 meciuri, din acest motiv am început prin a vorbi despre întreaga serie. Ca să fiu sincer, astăzi nu am jucat așa cum ar fi trebuit, iar astăzi cred că jucătorii și-au dorit prea mult victoria și atunci când sala este plină și îți dorești prea mult, ori distrugi pe cineva, ori ai o mare problemă. Așa se întâmplă atunci când sunt la mijloc foarte multe emoții. În această seară am deschis meciul foarte prost, am fost foarte lenți, nu am fost așa cum ar fi trebuit să fim. După părerea mea cel mai bune meciuri le-am avut la Cluj, amuzant într-un fel, pentru că aceste 2 partide le-am pierdut, însă am jucat cel mai bine, în special în cel de-al 4 meci. În unele momente am fost atât de naivi, am dus lipsă de un jucător foarte important și am pierdut. Echipa și-a dorit foarte mult victoria și nu au dat tot ceea ce pot. Am făcut și o greșeală când mai erau 45 de secunde, nu ne-am înțeles foarte bine în apărare și i-am lăsat să puncteze ușor, iar spre sfârșit Silvă a reușit acea aruncare decisivă."

Tehnicianul ex-iugoslav a ținut să își felicite elevii pentru motivația de care au dat dovadă în postsezon.

"Cred că a fost o serie echilibrată, vreau să îi felicit pentru victorie, atât pe cei de la Cluj, cât și pe băieții mei care au dat maximul, mai ales că am fost incompleti. A fost un spectacol baschetbalistic, a fost o sală arhiplină, sunt foarte mândru de acești oameni care au venit la aceste 3 meciuri de acasă, ne-au ajutat mult pe parcursul acestui sezon și îmi pare rău că nu am putut trece de Cluj. Am dat totul pe teren. Vom vedea ce va fi sezonul viitor, după ce se va stabili bugetul vom putea discuta."

*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!